Co lepsze?
-
Guest
spellforce 1 był pierwszy xd i jakby bardziej wstrząsnął rynkiem, ludzie są do niego bardziej przywiązani,bo z jakoś 3/4 upłyneło do spellforce 2
spellforce 2 ma lepszą grafikę
kampania jakby bardziej wciąga , ale rozwój postaci jest trochę ee no troszeczkę gorszy niż w 1 chociaż osobiście podoba mi się wątek wojny z Cieniami, bo bardzo mnie wciągnął w swobodnej w 1 "
głos na dwójkę bo nowsza aczkolwiek nie przeszedłem xD(nie dlatego że nie umiem, porostu mniej gram xD) ale i tak sf 1 to git majonez
spellforce 2 ma lepszą grafikę
-
gitpatison
- Zbrojny w klawiaturę
-
Guest
-
Guest
Dla kasy?
Oprawa - zarówno graficzna, jak i dźwiękowa - stoi moim zdaniem na niższym poziomie niż SF1. Ale to bardzo subiektywna opinia.
Mnie obydwie kampanie znudziły ;P Tryb swobodny wymiata! Zwłaszcza w dwójce.
Co do "syndromu gorszej dwójki" - NWN2 jest moim zdaniem lepszy od poprzednika. HoM&M z każdą odsłoną jest również lepszy (nie rzucać kamieniami!), ale to raczej wyjątki, które jak wiadomo, potwierdzają regułę.
Oprawa - zarówno graficzna, jak i dźwiękowa - stoi moim zdaniem na niższym poziomie niż SF1. Ale to bardzo subiektywna opinia.
Mnie obydwie kampanie znudziły ;P Tryb swobodny wymiata! Zwłaszcza w dwójce.
Co do "syndromu gorszej dwójki" - NWN2 jest moim zdaniem lepszy od poprzednika. HoM&M z każdą odsłoną jest również lepszy (nie rzucać kamieniami!), ale to raczej wyjątki, które jak wiadomo, potwierdzają regułę.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
Guest
Ja się nie zgodzę z przed mówcą bo dwójka daje 9 ras grywalnych, fajne drzewko rozwoju bohaterów, bohaterowie awansują a nie zmienia się ich jak w 1, nie którzy bohaterowie są spokrewnieni, no z fabułom to tak kiepsko nie jest, fajne bitwy powietrzne. No ale każdy inne zdanie o 2
przedmówcą, niektórzy, fabułą + praktycznie cała interpunkcja - edited by st34l3k
Zacznij korzystać ze słownika ortograficznego (najprościej - zainstaluj sobie jaki wtyczkę do przeglądarki), bo aż się to przykro czyta z takimi błędami.
przedmówcą, niektórzy, fabułą + praktycznie cała interpunkcja - edited by st34l3k
Zacznij korzystać ze słownika ortograficznego (najprościej - zainstaluj sobie jaki wtyczkę do przeglądarki), bo aż się to przykro czyta z takimi błędami.