Ulubiona rasa

Dyskusja o grze SpellForce
Sylar
Zaklinacz słów

Ulubiona rasa

Post by Sylar »

Jaką rasę lubicie najbardziej?

Ja lubie mroczne elfy bo mają dobrych wojowników i dobrze władają czarną magią.
Image
Guest

Post by Guest »

Każda rasa jest w czymś dobra - oprócz ludzi. Ja uwielbiam trole. Elfie łuczniczki + wojownicy krasnoludów stanowią niepokonaną armię.
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Ja wolę orków ludzi i mroczne elfy żecz jasna
Milten
Zbrojny w klawiaturę

Post by Milten »

Ja wole trolle
Guest

Post by Guest »

Mroczne Elfy - to jest to! Silni wojownicy i potężni magowie (czarnoksiężnik zadaje naprawdę wielkie obrażenia, a jak jeszcze mamy opracowane ulepszenie w Mrocznej Akademii, po którym po śmierci przemienia się w pajaka to już w ogóle super). Jedyne czego mi brakuje u Mrocznych Elfów i w ogóle u mrocznych ras to uzdrawiacze czasem sa naprawdę bardzo przydatni. Armia złożona z mocarzy i niszczycieli Trolli i magów Mrocznych Elfów niszczy wszystko. :D :D :twisted:
Guest

Post by Guest »

Najlepsza rasa to ludzie!!! może nie są zbyt silni ale mają za to kapłanów którzy po ulepszeniu mają duże możliwości leczenia...armia złożona z 20 paladynów 30 kapłanów i 30 strzelców jest nie do pokonania!!!

mocne są też trolle ale za dużo kosztują tego kamienia:(
Guest

Post by Guest »

Mroczne Elfy i zwykłe elfy no i Trole (ale są troche drogie) te rasy najbardziej lubię z nimi można podbić całe spellforce :)
Guest

Post by Guest »

Ja w oddechu zimy w tym queście z murem mrocznych elfów dzięki kapłaną przeszedłem bez straty żołnierza prawie :D A Ci co umierali to szybko byli zastępowanie przez nowych podczas postojów ;]
Guest

Post by Guest »

Ja najbardziej bym lubial krasnoludy tylko jeden bardzo duzy minus to brak wież!!!

Dlatego najbardziej lubie mroczne elfy chociaz narazie tylko troche nimi gralem!!!
Guest

Post by Guest »

Ja blokuje charem a wszystkie typy magów każdych ras (oprócz ludzi) atakują , a ogólnie to mroczne elfy :)
Guest

Post by Guest »

Mroczne elfy są najpotężniejsze, trolle najsilniejsze, a ludzie mają jednostki leczące. Krasnoludowie mają fajnego tytana a elfki i orkowie są tak słabe, że giną przy najmniejszym dotknięciu. A tak ogólnie to mroczne elfy (robisz armię ok. 90 wojowników, a jeśli jest noc, masz w armii postrachy i nekromantów, to będziesz miał armię ok 150 :))
Guest

Post by Guest »

Mi wystarczą magowie mrocznych elfów i ich wojennicy

od ludzi kapłani, strzelcy, paladyni i mentaci

a od elfów druidki, łuczniczki wiatru
Guest

Post by Guest »

Najlepszą rasa są Mroczne Elfy i Elfy. Krasnoludy też są całkiem niezłe.
Guest

Post by Guest »

a mi sie jakos zdecydowanie najlepiej gra ludźmi - zbrojni + kapłani + strzelcy + ja oczywiście = to jest to :D
Guest

Post by Guest »

ja lubie wszystkie rasy no może...................bardziej Mroczne Elfy bo:

1Bo mają dobrze rozwiniętą magię

2Pancerze dorównują krasnoludzkiemu rzemiosłu

3Mają dobrze rozwinięta kulturę i historię

4I spójżcie na ich klaty!!!!!!! :wink:
Post Reply