Mroczne Elfy - to jest to! Silni wojownicy i potężni magowie (czarnoksiężnik zadaje naprawdę wielkie obrażenia, a jak jeszcze mamy opracowane ulepszenie w Mrocznej Akademii, po którym po śmierci przemienia się w pajaka to już w ogóle super). Jedyne czego mi brakuje u Mrocznych Elfów i w ogóle u mrocznych ras to uzdrawiacze czasem sa naprawdę bardzo przydatni. Armia złożona z mocarzy i niszczycieli Trolli i magów Mrocznych Elfów niszczy wszystko.
Najlepsza rasa to ludzie!!! może nie są zbyt silni ale mają za to kapłanów którzy po ulepszeniu mają duże możliwości leczenia...armia złożona z 20 paladynów 30 kapłanów i 30 strzelców jest nie do pokonania!!!
mocne są też trolle ale za dużo kosztują tego kamienia:(
Ja w oddechu zimy w tym queście z murem mrocznych elfów dzięki kapłaną przeszedłem bez straty żołnierza prawie A Ci co umierali to szybko byli zastępowanie przez nowych podczas postojów ;]
Mroczne elfy są najpotężniejsze, trolle najsilniejsze, a ludzie mają jednostki leczące. Krasnoludowie mają fajnego tytana a elfki i orkowie są tak słabe, że giną przy najmniejszym dotknięciu. A tak ogólnie to mroczne elfy (robisz armię ok. 90 wojowników, a jeśli jest noc, masz w armii postrachy i nekromantów, to będziesz miał armię ok 150 )