Nieoficjalne propozycje ustalenia terminu potyczek

Przedstawiciele wszystkich ras zbierają się tu, by podziwiać pięknie zdobiony harmonogram bijatyk, równie piękne rankingi i jeszcze piękniejsze półnagie elfki, opiekujące się wszystkimi formularzami. Tu także przez tego wielkiego trolla w okularach przyjmowane są zakłady.
Tobik
Webmajster

Nieoficjalne propozycje ustalenia terminu potyczek

Post by Tobik »

Jak pewnie większość z was wie, że harmonogram,

utworzony przez Ariego, nie wszedł w życie. Winą tego

jest znikoma ilość klanów, niezorganizowanie, brak

wolnego czasu. Dlatego w tym temacie chciałbym,

aby każdy klan zaproponował swoją propozycję

terminu potyczki. Osobiście uważam, że granie kiedy

indziej niż weekend nie wchodzi w grę, a pierwsze

oficjalne potyczki moglibyśmy zacząć w przerwie świątecznej.
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

Moja propozycja to zrezygnowanie z tego projektu, bo i tak już prawie nikt nie gra w tą grę , a pozatym net trzeba mieć dobry
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ja uważam ,że rozgrywki powinny się odbyć tak po 27 grudnia , ponieważ 23 wszyscy się szykują do świąt , 24 odpada , to samo 25 i 26 - bo prawie każdy ma wtedy gości lub jedzie kogoś odwiedzić .

Pawemol - dlaczego więc dołączyłeś do tego projektu , skoro od razu proponujesz zażegnanie go ?? A co do neta , ustali się ,najwyżej limit osób grających .
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Powyższy post Pawemola zignoruję. Autor życzy sobie warna za masowy spam już teraz, czy po następnym poście?

Ja sądzę, że jak się skupimy (bo w kupie siła, kupy nikt nie rusza, no i kupa śmierdzi), to uda się w ten lub przyszły weekend. Pięściarze, kto chce zmiażdżyć Syneczków, odezwać się na GG ;D Wtedy w święta może się udać świętowanie pierwszego Raidu :wink:
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Ja mogę grywać w weekedny, ale niestety only 1-9 AM :P
Image
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Okej! Śwęta za pasem (cytat: jutro wiglia, helloł), więc klany mogłyby ustalić wstępne daty pierwszej potyczki. Sądzę, że na razie rajdy w ogóle nie wchodzą w role. Według mnie dobrą datą będzie I dzień świąt, a godzinę dokładnie byśmy ustalili. Ewentualnie jutro, ale w wigilie to u mnie wszyscy po domu biegają po domu w kółko a i tak nic z tego nie wychodzi (po co wieczorem wszyscy się pchają zaglądać pod tą choinke :D).
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Mnie od jutra do końca tygodnia nie ma, ale gdy któryś Pięściowicz był chętny, to podnoszę rękawicę :>

A poniedziałek (28.12) by Ci pasował?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Osobiście uważam, że nie mogę zaprzeczyć, iż ten dzień nie będzie preparastaktywny (już własnych słów nie można wymyślać... ;] ) wobec moich planów. Data mi pasuje, tylko popytam innych klanowiczy ^^
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Ja nie chcę nic mówić.. ale nie ma takich słów jak "preparastaktywny" i "zaprzecić" :)

Określ się dokładniej. Ja bym mógł walczyć, ale tylko wtedy, jeśli Ari będzie walczył po mojej stronie, walki 2 vs 2 są ciekawsze niż 1 vs 1.
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Nie ma takiej siły i mowy o pojedynkach 1vs.1 (przynajmniej ze strony synów nocy). Ewentualnie 1 vs. 1 vs. 1 ale to już chyba od Kafara lub Doyle 'a zależy. W ogóle nie wiem co się dzieje z tą pagodą.. Jest czy nie jest? Doyle jest w tych orkach czy nie, ob nie wiem....
Archimonde
Skrytopisarz

Post by Archimonde »

Mnie nie będzie do nowego roku. Wracam po sylwestrze wiec na mnie nie macie co liczyć.
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

Hmm. Ja myślę , że w czasie świąt to nic się nie zdziała w sylwestra idą wszyscy się bawić a po sylwestrze większość boli głowa (wiadomo od czego).

Uważam ,że ferie zimowe to dobra pora .A ja i tak nie mogę się doczekać jakiejś wojny .... :twisted:
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

O ile dobrze mi wiadomo, to każde województwo ma ferie w innym czasie. Pomysł raczej by nie wypalił.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Nie każde bo np. małopolskie ma tak samo z pomorskim :D I dobrze bo tam mieszka połowa mojej famili :)

A co wy na to aby jutro zagrać pojedynek klanu pięści z synami nocy?? (na razie żadnych córek nie mamy ^^)
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

Ja tam mogę się bić zawsze ^^

Wystarczy żebym dzień wcześniej się dowiedział czas znajdę :D
Post Reply