Nieoficjalne propozycje ustalenia terminu potyczek
Nieoficjalne propozycje ustalenia terminu potyczek
Jak pewnie większość z was wie, że harmonogram,
utworzony przez Ariego, nie wszedł w życie. Winą tego
jest znikoma ilość klanów, niezorganizowanie, brak
wolnego czasu. Dlatego w tym temacie chciałbym,
aby każdy klan zaproponował swoją propozycję
terminu potyczki. Osobiście uważam, że granie kiedy
indziej niż weekend nie wchodzi w grę, a pierwsze
oficjalne potyczki moglibyśmy zacząć w przerwie świątecznej.
utworzony przez Ariego, nie wszedł w życie. Winą tego
jest znikoma ilość klanów, niezorganizowanie, brak
wolnego czasu. Dlatego w tym temacie chciałbym,
aby każdy klan zaproponował swoją propozycję
terminu potyczki. Osobiście uważam, że granie kiedy
indziej niż weekend nie wchodzi w grę, a pierwsze
oficjalne potyczki moglibyśmy zacząć w przerwie świątecznej.
Ja uważam ,że rozgrywki powinny się odbyć tak po 27 grudnia , ponieważ 23 wszyscy się szykują do świąt , 24 odpada , to samo 25 i 26 - bo prawie każdy ma wtedy gości lub jedzie kogoś odwiedzić .
Pawemol - dlaczego więc dołączyłeś do tego projektu , skoro od razu proponujesz zażegnanie go ?? A co do neta , ustali się ,najwyżej limit osób grających .
Pawemol - dlaczego więc dołączyłeś do tego projektu , skoro od razu proponujesz zażegnanie go ?? A co do neta , ustali się ,najwyżej limit osób grających .
Powyższy post Pawemola zignoruję. Autor życzy sobie warna za masowy spam już teraz, czy po następnym poście?
Ja sądzę, że jak się skupimy (bo w kupie siła, kupy nikt nie rusza, no i kupa śmierdzi), to uda się w ten lub przyszły weekend. Pięściarze, kto chce zmiażdżyć Syneczków, odezwać się na GG ;D Wtedy w święta może się udać świętowanie pierwszego Raidu
Ja sądzę, że jak się skupimy (bo w kupie siła, kupy nikt nie rusza, no i kupa śmierdzi), to uda się w ten lub przyszły weekend. Pięściarze, kto chce zmiażdżyć Syneczków, odezwać się na GG ;D Wtedy w święta może się udać świętowanie pierwszego Raidu
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Okej! Śwęta za pasem (cytat: jutro wiglia, helloł), więc klany mogłyby ustalić wstępne daty pierwszej potyczki. Sądzę, że na razie rajdy w ogóle nie wchodzą w role. Według mnie dobrą datą będzie I dzień świąt, a godzinę dokładnie byśmy ustalili. Ewentualnie jutro, ale w wigilie to u mnie wszyscy po domu biegają po domu w kółko a i tak nic z tego nie wychodzi (po co wieczorem wszyscy się pchają zaglądać pod tą choinke
).
Mnie od jutra do końca tygodnia nie ma, ale gdy któryś Pięściowicz był chętny, to podnoszę rękawicę :>
A poniedziałek (28.12) by Ci pasował?
A poniedziałek (28.12) by Ci pasował?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Archimonde
- Skrytopisarz
Mnie nie będzie do nowego roku. Wracam po sylwestrze wiec na mnie nie macie co liczyć.
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
-
Konradus-Killer
- Zbrojny w klawiaturę