Bruzda

Dyskusja o grze SpellForce
Post Reply
Guest

Bruzda

Post by Guest »

Odwiedzil ktos leza demonow(te miejsca skad przychodzily te szkarady) w Bruzdzie? Bardzo chcialem dowiedziec sie co tam jest ale nigdy nie mialem dosc sil zeby sie przedrzec
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Ja też jeszcze się tam nie przedarłem. Ale cóż, nic straconego, kiedyś się zabiorę za to :wink:

Pozdro
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Tallos
Łupieżca tematów
Postać w RPG: Faern Liom

Post by Tallos »

Ja osobiście wyczyściłem bruzde (Uff jak sobie to przypomnę ) a w tych leżowiskach demonów nie ma nic ciekawego skrzynie są i tyle
Why magic is magic?
Image
Karta Faerna
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ja wybiłem wszystko co żywe w Bruździe prócz tych demonów na 25 co przychodzą po zabiciu Ulahtera .
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Te gniazda faktycznie mogą sprawić problemy. Jak ja robiłam? Wbiegałam avatarem do gniazda (samym) i przedzierałam się przez hordy demonów. Biegnąc wzdłuż tego ich gniazda dochodzisz do tej skarpy, gdzie zawsze pojawiał się ten "nietoperzowaty". Tam demony już zawracają i wtedy skrupulatnie od końca gniazda wybijałam je. Tam na końcu są te słabsze demony. Kiedy doszłam do początku, gdzie już są te potężniejsze jednostki, wyciągałam po jednym i zabijałam, aczkolwiek to nie było proste, bo w pojedynkę trzeba było się namęczyć. Zadają duże obrażenia, zaklęcia w większości się odbijają. Co można zdobyć? Skórę bazyliszka, doświadczenie, spokój z atakami oraz bardzo fajną szatę dla maga.
Spoiler:
Eastwood
Skrytopisarz

Post by Eastwood »

I satysfakcję z przejścia trudnej planszy ;D
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Najlepiej to tam się expi trollami. Bierzesz armie głazomiotów i jakich ręcznych, lurujesz co jakisz czas demony i szybko zdobywasz kolejne poziomy.
Image
Guest

Post by Guest »

hey nie bede smiecil nowym tematem a mam male pytanko

Czy ktos wie gdzie sa widmowe pajaki? Jednego znalazlem w szepcie a drugiego za huk nie moge znalezc
Tallos
Łupieżca tematów
Postać w RPG: Faern Liom

Post by Tallos »

o ile dobrze pamiętam 2 widmowy pająk znajduje się w mulandirze poszukaj dobrze a znajdziesz :wink:
Why magic is magic?
Image
Karta Faerna
Guest

Post by Guest »

Dodam tylko, że znajduje się dokładnie na szczycie wzniesienia, niedaleko portalu do Farlonowej Nadzieji.
Guest

Post by Guest »

wielkie thx pajaczek znaleziony:)

tyle ze pojawil sie nastepny problem. W quescie z cieniami musze znalezc jakis krysztal "wmurowany w mur dawnej fortecy swiatla". Tylko teraz ktora to forteca? Kurhany Skowytu cale zeszukalem i nie ma:(
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Oj, to kolega coś słabo szukał :wink:

Kryształ jak najbardziej jest. W twierdzy, tam gdzie Korshar był, jest portal do Szeptu. I w murze, po lewej stronie portalu, w niedużej od niego (od portalu) odległości jest TO właśnie miejsce, gdzie kryształ jest ukryty.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

st34l3k,ta "twierdza" nazywa się Stara Forteca.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Post Reply