Odwiedzil ktos leza demonow(te miejsca skad przychodzily te szkarady) w Bruzdzie? Bardzo chcialem dowiedziec sie co tam jest ale nigdy nie mialem dosc sil zeby sie przedrzec
Te gniazda faktycznie mogą sprawić problemy. Jak ja robiłam? Wbiegałam avatarem do gniazda (samym) i przedzierałam się przez hordy demonów. Biegnąc wzdłuż tego ich gniazda dochodzisz do tej skarpy, gdzie zawsze pojawiał się ten "nietoperzowaty". Tam demony już zawracają i wtedy skrupulatnie od końca gniazda wybijałam je. Tam na końcu są te słabsze demony. Kiedy doszłam do początku, gdzie już są te potężniejsze jednostki, wyciągałam po jednym i zabijałam, aczkolwiek to nie było proste, bo w pojedynkę trzeba było się namęczyć. Zadają duże obrażenia, zaklęcia w większości się odbijają. Co można zdobyć? Skórę bazyliszka, doświadczenie, spokój z atakami oraz bardzo fajną szatę dla maga.
tyle ze pojawil sie nastepny problem. W quescie z cieniami musze znalezc jakis krysztal "wmurowany w mur dawnej fortecy swiatla". Tylko teraz ktora to forteca? Kurhany Skowytu cale zeszukalem i nie ma:(
Kryształ jak najbardziej jest. W twierdzy, tam gdzie Korshar był, jest portal do Szeptu. I w murze, po lewej stronie portalu, w niedużej od niego (od portalu) odległości jest TO właśnie miejsce, gdzie kryształ jest ukryty.
Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania. Nie czytam w myÂślach