Szarogórze,Tirganach,Empyria...

Dyskusja o grze SpellForce

Poll: Ulubione miasto w spellforce+oba dodatki (1)

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:14

Empyria
5
71%
Tirganach
0
No votes
Szarogórze
2
29%
Inne
0
No votes

Total votes: 7

Guest

Szarogórze,Tirganach,Empyria...

Post by Guest »

Jestem ciekaw które z powyższych miast na przestrzeni spellforca najbardziej się wam spodobało głosujcie w ankiecie i piszcie posty wydaje się że Empyria jest bez konkurencyjna z uwagi na to że tam poprostu wszystko jest ale Triganach czy Szarogórze mają również niepowtarzalną atmosfere :)

A może macie inne ulubione miasto ?...
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Sądzę, że 100% głosów będzie oddane na Empyrie. Ja również oddałam głos na Empyrie. Dużo kupców, dużo towarów. Ogólnie najfajniejsze miasto w całym SpellForce.
Spoiler:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

fajne też kathai
Guest

Post by Guest »

Taa Kathai to taka jakby mini empyria podobny wystrój ale mniejsze zagęszczenie w wielkość nie ta mnie się jeszcze podoba Liannon :) I stolica szkarłatnych elfów z oddechu zimy tych od Zaracha ;]
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

shal dun
Milten
Zbrojny w klawiaturę

Post by Milten »

Szeregórze
Guest

Post by Guest »

hmm... tu nie moge powiedziec bo nie gralem jeszcze w dodatki i nie wiem które miasto jest najlepsze
Guest

Post by Guest »

W kturej części jest Empyria
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

W SpellForce Cień Fenixa (3 Mapa)
Guest

Post by Guest »

Wy oceniacie miasta tylko po ilości kupców i po architektórze a także po ilości zadań pobocznych

Czy nie przyszło wam do głowy jak na serio by sie żyło w Empyrii?

Sądząc po tamtych ustrojach to maxman,gosc,sorvina itp. nie wytrzymali by tam 1 tygodnia a zupełnie inaczej żyje sie w kathai
Guest

Post by Guest »

k***a mać sory ale wnerwia mnie takie walenie maniany w tym stylu chłopcze kupke wiesz o życiu i zapewne nie robiłeś 1/10 tego co ja modziłem i mi nawalasz o jakiś masta ciężkich warunkach i ustroju w empyri na serio by się nie żyło bo to fikcyjne miasto a gdybyś się nie kapnął to jest ono oparte na upadającym Rzymie bo EMO chyba histy nie mają chyba że historia użalania się nad własną d**ą .Sory ale teraz musze kitrać egzaminy żeby dostać się do liceum do liceum na kierunek na który chce iść a nie zastanawiać się na pierdołami.fukającym 12-latką gromkie śmigaj do dżungli.
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Empyria była by niezła ale także Elonii {sentyment do elfów} i Mirraw Thur
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

No może tak krucza przełęcz miasto elfów oczywiście mrocznych bo tylko takie lubię a ogólnie to tam cicho i odludzie jak lubię nikogo tylko ja krasnolud olbżym i obdarci ze skury bochateży bo chyba nikt z nimi nie walczył wykań czając wszystkich (muwie o kruczej przełęczy po wybiciu umarlaków)
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Guest

Post by Guest »

Uwielbiam Empyrie takie egzotyczne wielkie miasto.Szarogorze zadziwia prostotą więc je też lubię.Takie spokojne.Tigarnach takie odludzie takie zimne nie lubie tigarnch,Ale oprócz tego lubię

Lianon spokojna wioska

Siedmiogród wielkie królestwo ludzi.
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

O mirraw thur jest świetne szczególnie stadion na którym grają orkowie...
Post Reply