Jestem ciekaw które z powyższych miast na przestrzeni spellforca najbardziej się wam spodobało głosujcie w ankiecie i piszcie posty wydaje się że Empyria jest bez konkurencyjna z uwagi na to że tam poprostu wszystko jest ale Triganach czy Szarogórze mają również niepowtarzalną atmosfere
Sądzę, że 100% głosów będzie oddane na Empyrie. Ja również oddałam głos na Empyrie. Dużo kupców, dużo towarów. Ogólnie najfajniejsze miasto w całym SpellForce.
Taa Kathai to taka jakby mini empyria podobny wystrój ale mniejsze zagęszczenie w wielkość nie ta mnie się jeszcze podoba Liannon I stolica szkarłatnych elfów z oddechu zimy tych od Zaracha ;]
k***a mać sory ale wnerwia mnie takie walenie maniany w tym stylu chłopcze kupke wiesz o życiu i zapewne nie robiłeś 1/10 tego co ja modziłem i mi nawalasz o jakiś masta ciężkich warunkach i ustroju w empyri na serio by się nie żyło bo to fikcyjne miasto a gdybyś się nie kapnął to jest ono oparte na upadającym Rzymie bo EMO chyba histy nie mają chyba że historia użalania się nad własną d**ą .Sory ale teraz musze kitrać egzaminy żeby dostać się do liceum do liceum na kierunek na który chce iść a nie zastanawiać się na pierdołami.fukającym 12-latką gromkie śmigaj do dżungli.
No może tak krucza przełęcz miasto elfów oczywiście mrocznych bo tylko takie lubię a ogólnie to tam cicho i odludzie jak lubię nikogo tylko ja krasnolud olbżym i obdarci ze skury bochateży bo chyba nikt z nimi nie walczył wykań czając wszystkich (muwie o kruczej przełęczy po wybiciu umarlaków)
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Uwielbiam Empyrie takie egzotyczne wielkie miasto.Szarogorze zadziwia prostotą więc je też lubię.Takie spokojne.Tigarnach takie odludzie takie zimne nie lubie tigarnch,Ale oprócz tego lubię