nowy dodatek
I masz racje. Te nowe budynki na screenach są takie.. Demoniczne. Klan Demoniczny? Ciekawe....
Wiem, może tak na rzut oka mają gotową grę, ale pewnie jeszcze brakuje szczegółów i wywalają błędy... Chodź żeby zwlekać aż do września!? Ciekawi mnie co przez ten czas rak NA PRAWDĂ robią.... Przecież tych błędów nie może być nieskończenie.
Wiem, może tak na rzut oka mają gotową grę, ale pewnie jeszcze brakuje szczegółów i wywalają błędy... Chodź żeby zwlekać aż do września!? Ciekawi mnie co przez ten czas rak NA PRAWDĂ robią.... Przecież tych błędów nie może być nieskończenie.
To jak, organizujemy wypad na zwiedzanie ich studia podczas prac nad Spellforce? ^^ Wszystko na jaw by wyszło, co tam wyprawiają. A i nowe doświadczenie by się zdobyło!
Ale nie, racja, mogą przez ten czas testować grę, sprawdzać błędy w działaniu, jakieś `niechciane usterki` i poprawa literówek (zdarzają im się).
Do września, bo czekają na urodziny ;] Wiedzą kiedy zadowolić człowieka.. Wcześniej niech dadzą! >.ile jeszcze czasu od września zajmie naszym Polakom tłumaczenie.
Ale nie, racja, mogą przez ten czas testować grę, sprawdzać błędy w działaniu, jakieś `niechciane usterki` i poprawa literówek (zdarzają im się).
Do września, bo czekają na urodziny ;] Wiedzą kiedy zadowolić człowieka.. Wcześniej niech dadzą! >.ile jeszcze czasu od września zajmie naszym Polakom tłumaczenie.
PS: ło kurna, ale mi post wyszedł 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Wiecie co.... najlepsze w tłumaczeniu jest Nicolas Game, bez dwóch zdań. Np. ParaWorld przetłumaczyli - miocio! Pełen dubbing! a CD Projekt nawet nie jest łaskawy zrobić dubbingu...(Jak zrobili go do Heroes V to zeszło im na tym z 2 miesiące... I do tego jest to tak niedopracowane, że aż strach słuchać...)
Zapewne znowu CD projekt przetłumaczy, ale super by było jak by to zrobił Nicolas Game...
Co do tych Alternatywów Szaikan - w innych rasach ich nie ma i fakt, dobrze by było jak by były... A może właśnie te demoniczne budynki Klanu będą do tego służyć? W sumie mogą służyć do wszystkiego, ale na pewno nie do jednostek wodnych - przecież tam nie ma wody w pobliżu!
Zapewne znowu CD projekt przetłumaczy, ale super by było jak by to zrobił Nicolas Game...
Co do tych Alternatywów Szaikan - w innych rasach ich nie ma i fakt, dobrze by było jak by były... A może właśnie te demoniczne budynki Klanu będą do tego służyć? W sumie mogą służyć do wszystkiego, ale na pewno nie do jednostek wodnych - przecież tam nie ma wody w pobliżu!
Chyba chodziło o alternatywy, a nie Szaikan ;P
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Mi udało się znaleźć parę screenów i art-worków ze Spellforce 2 FiD. Na jednym z nich pisze artillery unit ,wygląda jak demon ,jest tam także skreg z 3 parami oczu ,a menu ?
Kula o pomarańczowym kolorze przeplatana paskami - może teraz my będziemy musieli pokierować praogniem ? Jakby ktoś chciał to zamieszczę link na forum .
Prosze bardzo : http://www.gamespot.com/pc/rpg/spellfor ... id=6211632
Kula o pomarańczowym kolorze przeplatana paskami - może teraz my będziemy musieli pokierować praogniem ? Jakby ktoś chciał to zamieszczę link na forum .
Prosze bardzo : http://www.gamespot.com/pc/rpg/spellfor ... id=6211632
https://www.billmyparents.com/shop/shop.php?c=16&n=491286&i=B0027ER8A2&x=Spellforce_2_Faith_In_Destiny
Hm. Wygląda interesująco.. Nie doczytam tego co pisze pod "Spellforce 2", ale nie pasuje do żadnej nazwy z innych części. Może już zamówienia składają, bo potem się nie wyrobią x]
Co rusz coś nowego się pojawia na ten temat.
Hm. Wygląda interesująco.. Nie doczytam tego co pisze pod "Spellforce 2", ale nie pasuje do żadnej nazwy z innych części. Może już zamówienia składają, bo potem się nie wyrobią x]
Co rusz coś nowego się pojawia na ten temat.
Tu pisze ,10 nowych misji , profesor Twiddle powróci jako najważniejsza lub najsłynniejsza postać w grze , nowe mapy , nowa rasa ,nowe budynki , zapierająca dech w piersiach kampania ,nowe taktyczne możliwości , nowi NPC
No robi wrażenie , szczególnie okładka . Wiemy już jedno - nową rasą będą demony.
No robi wrażenie , szczególnie okładka . Wiemy już jedno - nową rasą będą demony.
20 dolców za grę!? Teraz już wiem, czemu wszyscy wyruszają za granicę...
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Gorąca (albo i nie) plotka! A raczej tylko denerwujące cyferki.
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13438
Uprzednio, napisali iż dodatek wyjdzie 25 września. Ale teraz jest lepiej! Przesunęli na listopad -.- z brakiem planów wydania w Polsce.
Chyba dopadł ich kryzys (wieku średniego) i trzeba będzie czekać. Byle to były jakieś fałszywe newsy..
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13438
Uprzednio, napisali iż dodatek wyjdzie 25 września. Ale teraz jest lepiej! Przesunęli na listopad -.- z brakiem planów wydania w Polsce.
Chyba dopadł ich kryzys (wieku średniego) i trzeba będzie czekać. Byle to były jakieś fałszywe newsy..