nowy dodatek

Dział poświęcony najnowszemu dodatkowi Spellforce.
Vela
Skrytopisarz

Post by Vela »

I masz racje. Te nowe budynki na screenach są takie.. Demoniczne. Klan Demoniczny? Ciekawe....

Wiem, może tak na rzut oka mają gotową grę, ale pewnie jeszcze brakuje szczegółów i wywalają błędy... Chodź żeby zwlekać aż do września!? Ciekawi mnie co przez ten czas rak NA PRAWDÊ robią.... Przecież tych błędów nie może być nieskończenie.
Aedzia
Skrytopisarz

Post by Aedzia »

To jak, organizujemy wypad na zwiedzanie ich studia podczas prac nad Spellforce? ^^ Wszystko na jaw by wyszło, co tam wyprawiają. A i nowe doświadczenie by się zdobyło!

Ale nie, racja, mogą przez ten czas testować grę, sprawdzać błędy w działaniu, jakieś `niechciane usterki` i poprawa literówek (zdarzają im się).

Do września, bo czekają na urodziny ;] Wiedzą kiedy zadowolić człowieka.. Wcześniej niech dadzą! >.ile jeszcze czasu od września zajmie naszym Polakom tłumaczenie.
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Możliwe ,że niewiele. Patrząc na te screeny myślę ,że dodadzą (znowu) hordę i niszczycieli budynków .No cóż może weszli na nasze forum i wysłuchają próźb o coś w stylu statków, murów etc ?
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

PS: ło kurna, ale mi post wyszedł :D
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Co do tej frakcji to po screenach widzę, że może dojdą jakieś noiwe rodzaje demonów...albo gracz sobie demonkami pokieruje. Na 100% dadzą nowe czary, umiejętności i mapy. Ciekawi mnie ten nowy tryb w multiplayerze.
Image
Vela
Skrytopisarz

Post by Vela »

Wiecie co.... najlepsze w tłumaczeniu jest Nicolas Game, bez dwóch zdań. Np. ParaWorld przetłumaczyli - miocio! Pełen dubbing! a CD Projekt nawet nie jest łaskawy zrobić dubbingu...(Jak zrobili go do Heroes V to zeszło im na tym z 2 miesiące... I do tego jest to tak niedopracowane, że aż strach słuchać...)

Zapewne znowu CD projekt przetłumaczy, ale super by było jak by to zrobił Nicolas Game...

Co do tych Alternatywów Szaikan - w innych rasach ich nie ma i fakt, dobrze by było jak by były... A może właśnie te demoniczne budynki Klanu będą do tego służyć? W sumie mogą służyć do wszystkiego, ale na pewno nie do jednostek wodnych - przecież tam nie ma wody w pobliżu!
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Każda rasa może być Szaikanem. Wystarczy troche krwi i już.
Image
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Chyba chodziło o alternatywy, a nie Szaikan ;P
Ty, który wchodzisz
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Mi udało się znaleźć parę screenów i art-worków ze Spellforce 2 FiD. Na jednym z nich pisze artillery unit ,wygląda jak demon ,jest tam także skreg z 3 parami oczu ,a menu ?

Kula o pomarańczowym kolorze przeplatana paskami - może teraz my będziemy musieli pokierować praogniem ? Jakby ktoś chciał to zamieszczę link na forum .

Prosze bardzo : http://www.gamespot.com/pc/rpg/spellfor ... id=6211632
Aedzia
Skrytopisarz

Post by Aedzia »

https://www.billmyparents.com/shop/shop.php?c=16&n=491286&i=B0027ER8A2&x=Spellforce_2_Faith_In_Destiny

Hm. Wygląda interesująco.. Nie doczytam tego co pisze pod "Spellforce 2", ale nie pasuje do żadnej nazwy z innych części. Może już zamówienia składają, bo potem się nie wyrobią x]

Co rusz coś nowego się pojawia na ten temat.
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Tu pisze ,10 nowych misji , profesor Twiddle powróci jako najważniejsza lub najsłynniejsza postać w grze , nowe mapy , nowa rasa ,nowe budynki , zapierająca dech w piersiach kampania ,nowe taktyczne możliwości , nowi NPC

No robi wrażenie , szczególnie okładka . Wiemy już jedno - nową rasą będą demony.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

20 dolców za grę!? Teraz już wiem, czemu wszyscy wyruszają za granicę...
Ty, który wchodzisz
Guest

Post by Guest »

przynajmiej wrzesien bedzie lepszym miesiacem niz zwykle :) nie moge sie juz doczekac :wink:
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

Szkoda że narzazie nie planują polskiej wersji .
Aedzia
Skrytopisarz

Post by Aedzia »

Gorąca (albo i nie) plotka! A raczej tylko denerwujące cyferki.

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13438

Uprzednio, napisali iż dodatek wyjdzie 25 września. Ale teraz jest lepiej! Przesunęli na listopad -.- z brakiem planów wydania w Polsce.

Chyba dopadł ich kryzys (wieku średniego) i trzeba będzie czekać. Byle to były jakieś fałszywe newsy..
Post Reply