Kult Czerwonego Boga

Post Reply
Guest

Kult Czerwonego Boga

Post by Guest »

Gdy dostarczyłem im te księgi oni mnie zaatakowali wszyscy czy nie da się do nich przyłączyć serio ?
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Sorry za offtop, ale chłopie, czy Ty jakikolwiek fragment gry potrafisz przejść sam ?? Czy trzeba Cie prowadzić za rączkę wszędzie. Gdzie tu przyjemność z grania, jak co chwila ma Ci ktoś mówić co masz dokładnie robić (żebyś się nie przemęczył czasem).

Pozakładałeś tych tematów, co chwila nowy, rosną jak grzyby po deszczu. Nie wiem, nie grałem, ale jeśli one dotyczą (a sądzę że tak jest), kolejnych map (czy też misji) w SF2, to mogłeś już to wszystko podpiąć w jednym poście, zmienić temat na: "potrzebuję pomocy" czy jakiś podobny i tam się pytać o wszystko.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Potwierdzam powyższe, nie chce mi się pisać tego samego :wink: Wybaczyłbym w takim wypadku doublepost... Dostajesz warna (przypomina mi się Milten), ale temat zostawiam otwarty - jakby ktoś chciał Ci pomóc.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Guest

Post by Guest »

Jak to możliwe że wszyscy cię zaatakowali skoro po otrzymaniu ksiąg przyzywaja lorda regenta on ich zabija,a poźniej regent atakuje gracza :!:

Przynajmiej tak było u mnie i nie spamuj tyle :!: :!: :!:
Guest

Post by Guest »

u mnie było tak że ogni go przyzwali on powiedział bluźniercy czy coś takiego i oni i on atakują mnie :( ja myślałem że to tego pożeracza drugiego dostanę do obrony zachodniej gardy xD
Guest

Post by Guest »

Chyba że Pierwszy zaatakujesz lorda regenta, to Thur i drugi kultysta zaczną cie atakować gdy demon zdechnie.
Guest

Post by Guest »

No a jeżeli demon zginie a ja go nawet nie tknę to co się stanie ?
Post Reply