Czasami się tak zdarza. Jeśli masz pirata, to nie ma o czym gadać. Jeśli masz oryginalną grę, to albo ta gra z tym samym serialem jest zainstalowana na kilku kompach, albo po prostu coś nie teges z kluczem. W tym ostatnim przypadku musisz zadzwonić do pomocy technicznej, aby przesłali ci nowy serial.
Pan przez telefon nic nie poradzi, nowego klucza nie prześle (przynajmniej mnie nie chciał ). Musi być zgłoszenie, najlepiej z podanym obecnie używanym kluczem. Oni sobie ten klucz zweryfikują (czy oryginał itp) i dopiero później odeślą nowy klucz na mail.
PS. Sorvina - Znów mnie o sekundy ubiegłaś
Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania. Nie czytam w myÂślach
ej ja weszlem na CD Projekt wzialem Pomoc Tehniczna wyszukalem spellforce i moj problem pierwsze w oko wpadlo mi takie cos : W jaki sposob moge otrzymac klucz do rozgrywki internetowej podalem maila i przyslali mi jakis kod i co mam z nim zrobic? bo jak wpisuje jako numer seryjny to pisze Nieprawidlowy numer seryjny
Nie "weszlem", tylko wszedłem; i Techniczna oraz spróbuje (i po co dorabiają słowniki do przeglądarek, skro nawet z tego nie chce się korzystać).
Nie miałeś wyszukiwać nic w pomocy technicznej, tylko pisać zgłoszenie. Ten kod co Ci przysłali, jest nieprawidłowy, bo nie jest do tej wersji gry jaką Ty posiadasz.
Jak już piszesz ze masz z Superceny czy skądś tam, to chociaż byś wersje podał, jaka ma gra przez Ciebie posiadana, zawsze to może w jakiś sposób pomoc doprecyzować Twój problem.
Aha, co prawda to zapewne bardziej w gestii moderatora leży, ale...
Nie pisz 2 postów pod rząd, jak chcesz coś dodać, co Ci przy pisaniu pierwszego umknęło, jest taka funkcja "edytuj"
Dzięki za wyręczenie ;P //Ari
Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania. Nie czytam w myÂślach