blad w necie

Dyskusja o grze SpellForce
Post Reply
Guest

blad w necie

Post by Guest »

nie wiem dlaczego ale jak probuje stworzyc serwer na necie to odrazu wywala mnie do menu i pisze : "Nieprawidlowy numer seryjny"

wie ktos dlaczego tak jest? prosze o pomoc! :cry:

Pozdro
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Czasami się tak zdarza. Jeśli masz pirata, to nie ma o czym gadać. Jeśli masz oryginalną grę, to albo ta gra z tym samym serialem jest zainstalowana na kilku kompach, albo po prostu coś nie teges z kluczem. W tym ostatnim przypadku musisz zadzwonić do pomocy technicznej, aby przesłali ci nowy serial.
Spoiler:
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Pan przez telefon nic nie poradzi, nowego klucza nie prześle (przynajmniej mnie nie chciał :) ). Musi być zgłoszenie, najlepiej z podanym obecnie używanym kluczem. Oni sobie ten klucz zweryfikują (czy oryginał itp) i dopiero później odeślą nowy klucz na mail.

PS. Sorvina - Znów mnie o sekundy ubiegłaś :wink:
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Guest

Post by Guest »

ja mam spellforce z Superceny
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Od siebie dodam tylko, że z tym zgłoszeniem to dobry pomysł. Mi wiele razy już tak pomógł Gram.pl. Wystarczy to napisać i na pewno coś ci poradzą :)

Jeżeli jednak nic się nie zmieni będziesz musiał odpuścić sobie grę przez net :(

Ostatnia możliwość: Sięgnij w głąb portfela i wydobądź 20 zł na nowego SpellForce.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Guest

Post by Guest »

spropuje zglosic i dzieki za pomoc :)
Guest

Post by Guest »

ej ja weszlem na CD Projekt wzialem Pomoc Tehniczna wyszukalem spellforce i moj problem pierwsze w oko wpadlo mi takie cos : W jaki sposob moge otrzymac klucz do rozgrywki internetowej podalem maila i przyslali mi jakis kod i co mam z nim zrobic? bo jak wpisuje jako numer seryjny to pisze Nieprawidlowy numer seryjny
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Nie "weszlem", tylko wszedłem; i Techniczna oraz spróbuje (i po co dorabiają słowniki do przeglądarek, skro nawet z tego nie chce się korzystać).

Nie miałeś wyszukiwać nic w pomocy technicznej, tylko pisać zgłoszenie. Ten kod co Ci przysłali, jest nieprawidłowy, bo nie jest do tej wersji gry jaką Ty posiadasz.

Jak już piszesz ze masz z Superceny czy skądś tam, to chociaż byś wersje podał, jaka ma gra przez Ciebie posiadana, zawsze to może w jakiś sposób pomoc doprecyzować Twój problem.

Aha, co prawda to zapewne bardziej w gestii moderatora leży, ale...

Nie pisz 2 postów pod rząd, jak chcesz coś dodać, co Ci przy pisaniu pierwszego umknęło, jest taka funkcja "edytuj"

Dzięki za wyręczenie ;P //Ari
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Post Reply