Laska z okladki

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Laska z okladki

Post by Guest »

Szukam i szukam i nie moge znalezc... No cuz w takim razie zaloze nowy temat :lol:

Rozchodzi sie o pewna sprawe ktora intryguje mnie od kiedy pierwszy raz uruchomilem spellka(a bylo to huhu 2 lata temu). Kim do cholery jest ta laska z okladki/ekranu ladowania?
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

To ja może odpowiem: Nikt tego nie wie.
Guest

Post by Guest »

Zadnych domyslow? Mi wprawdzie przychodzi do glowy tylko jedna postac no ale wy macie moze wiecej pomyslow
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Mi się wydaje że sługa run bądź ewentualnie jakiś mag kręgu .
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

O tak mag od razu,może to 3 wersja Rohena
Guest

Post by Guest »

Przecież w ostatniej misjii Cienia Fenixa tymi wskrzeszonymi magami, którzy przywołują Beliala sa też babki! ;]
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Wątpliwe . Musi być to ktoś lub coś związane z kampanią . Trzyma taki płomyk (czasem chmurkę) który oznacza możliwość kierowania / posługiwania się praogniem .

Takich postaci jest niewielu ; Mechlan (ma kamień Feniksa) i ew. Zamaskowany i dwoje Rohenów ,ale żaden z nich nie jest kobietą , a o Yria od Światła i Ianna od Pieśni nic jeszcze nie wiemy więc pozostaje sługa run ,który ma w swej armii zarówno ludzi ,elfy i krasnoludy (zielona część obrazka) jak i orków ,trolle i mroczne elfy (część pokryta lawą).
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

A nie wzięliście pod uwagę tego, że autorzy tegoż obrazka wcale nie nawiązywali do kampanii, tylko od tak narysowali kobietę, która stoi pomiędzy rasami światła i ciemności oraz posługuje się magią i mieczem? Tym samym lekko zarysowali graczowi, czego się mogą spodziewać, taki mini skrót. Przynajmniej ja tak to odbieram. Fakt, w dodatkach już są konkretne postacie przedstawiona z kampanii, ale sądzę, że w ZŚ tak nie jest.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Mi sie ta baba zawsze kojarzyla z uosobieniem Fiary. Nie pytajcie czemu
Guest

Post by Guest »

Znacie takie pojęcie jak chwyt marketingowy? Bo ta babka takim chwytem właśnie jest. Świadczy o tym, np to że jest półnaga...
Eastwood
Skrytopisarz

Post by Eastwood »

Świadczy to że miała robić za ozdobę

Żadnego w tym usposobienia fiary wierzcie mi...
Guest

Post by Guest »

nie mniej jednak fajnie by było ją spotkać w grze.... jest taka... kocia xD szczerze to myślałem na początku jak pierwszy raz włączyłem spellforce że ona jest głównym bossem ;/
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Mi się ona kojarzy z magiem kręgu "Lanna od pieśni".

Od początku tak mi się kojarzyło
Eastwood
Skrytopisarz

Post by Eastwood »

A ja chciałbym ją spotkać w realu :twisted:
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Jakby siępopatrzyć na pudełka Erpegów to widać, że nie tylko na spellu są takie... panny.
Image
Post Reply