Rozchodzi sie o pewna sprawe ktora intryguje mnie od kiedy pierwszy raz uruchomilem spellka(a bylo to huhu 2 lata temu). Kim do cholery jest ta laska z okladki/ekranu ladowania?
Laska z okladki
-
Guest
Laska z okladki
Szukam i szukam i nie moge znalezc... No cuz w takim razie zaloze nowy temat 
Rozchodzi sie o pewna sprawe ktora intryguje mnie od kiedy pierwszy raz uruchomilem spellka(a bylo to huhu 2 lata temu). Kim do cholery jest ta laska z okladki/ekranu ladowania?
-
Guest
-
Guest
Wątpliwe . Musi być to ktoś lub coś związane z kampanią . Trzyma taki płomyk (czasem chmurkę) który oznacza możliwość kierowania / posługiwania się praogniem .
Takich postaci jest niewielu ; Mechlan (ma kamień Feniksa) i ew. Zamaskowany i dwoje Rohenów ,ale żaden z nich nie jest kobietą , a o Yria od Światła i Ianna od Pieśni nic jeszcze nie wiemy więc pozostaje sługa run ,który ma w swej armii zarówno ludzi ,elfy i krasnoludy (zielona część obrazka) jak i orków ,trolle i mroczne elfy (część pokryta lawą).
Takich postaci jest niewielu ; Mechlan (ma kamień Feniksa) i ew. Zamaskowany i dwoje Rohenów ,ale żaden z nich nie jest kobietą , a o Yria od Światła i Ianna od Pieśni nic jeszcze nie wiemy więc pozostaje sługa run ,który ma w swej armii zarówno ludzi ,elfy i krasnoludy (zielona część obrazka) jak i orków ,trolle i mroczne elfy (część pokryta lawą).
A nie wzięliście pod uwagę tego, że autorzy tegoż obrazka wcale nie nawiązywali do kampanii, tylko od tak narysowali kobietę, która stoi pomiędzy rasami światła i ciemności oraz posługuje się magią i mieczem? Tym samym lekko zarysowali graczowi, czego się mogą spodziewać, taki mini skrót. Przynajmniej ja tak to odbieram. Fakt, w dodatkach już są konkretne postacie przedstawiona z kampanii, ale sądzę, że w ZŚ tak nie jest.
Spoiler:
-
Guest
-
Guest