Hmm... Jak idziesz od tego krasnoluda, jesteś na tym wzniesieniu i schodzisz z niego to naprzeciwko powinna stać skrzynka. Czyżbyś ją ograbił? Najedź na nią kursorem, jeśli się pokaże niebieska obrączka to idź ją otwórz, a wtedy powinien pojawić się stwór. Mimo tego, że skrzynka jest zamknięta, z widoku zza avatara można ją spokojnie ograbić, jeśli stanie się w odpowiedniej odległości.
Co do misji zdaje mi się, że już jej nie ukończysz. Dlaczego? Powiedz mi znalazłeś jego brata? Powiedziałeś mu olbrzymowi gdzie on jest? Powinieneś znaleźć jego brata, pogadać z tym jego bratem (co prawda nic ci ciekawego nie powie), później iść do tego olbrzyma, powiedzieć mu gdzie jest jego brat. Następnie on pójdzie go zabić, a ty w tym czasie masz strzec skrzynki. Zaatakują cię trolle. Jeśli je zabijesz poczekaj na olbrzyma. Jak wróci pogadaj z nim... Da ci jakieś pierścienie czy kamienie. Wtedy zabij go i ograb. Jeśli wszytko potoczyło się tak jak napisałam, to chyba jest jakiś błąd w grze skoro misja jest nadal aktywna.
Jeśli są jakieś niejasności to proszę pisac