Zmiana CD-key

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
Guest

Zmiana CD-key

Post by Guest »

Elo.Mam pytanko czy jest taka możliwość a wrazieczego jak... można zmienić swój klucz CD-key? w SpellForce Złota Edycja

Prosze o pomoc
Guest

Post by Guest »

Nie można
Guest

Post by Guest »

A jakby odinstalować gre..?? i wszystkie jego składniki?
Kahad
Administrator

Post by Kahad »

Zrób format dysku. Pomoże na 100%.
Guest

Post by Guest »

Nie zakładam nowego tematu.Mam taki problem:kupiłem spellforce złota edycja lecz niestety młodsza siostra znalazła płyte i płyta połamała się.Kupiłem drugi raz złotą edycje i mam 2 cd-keye.Mam w domu 2 kompy z netem.Chciałem zagrać przez neta z kolegą ale niechcący wpisałem taki sam cd-key w 1 i w 2 kompie.Jak zmienić cd-keya w jednym z kompów.Format nie wchodzi w gre.
Guest

Post by Guest »

Odinstaluj grę na jednym z komputerów.
Guest

Post by Guest »

to nic nie daje gra i tak włancza sie bez wpisywania cd-keya
Guest

Post by Guest »

tak bo jest juz w pamieci komputera tylko format pomoże
Guest

Post by Guest »

może można usunąć jakiś plik który jest w kompie???
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

opisze w skrócie jak usunąć pliki Spellforce z rejestru (dla wszystkich którzy mają podobny problem i Spellforce ZE {ew. inny dostawca/wersja gry zależy skąd mamy }): klikamy w menu start > uruchom: wpisujemy regedit > w edytorze rejestru: HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Phenomic (usuwamy folder wraz z cala zawartością

następnie w HKEY_CURRENT_USER robimy to samo co w HKEY_LOCAL_MACHINE

w spellforce 2:

klikamy w menu start > uruchom: wpisujemy regedit > w edytorze rejestru: HKEY_USERS > S-1-5-21-299502267-583907252-725345543-1003 > Software > Phenomic (ew. inny dostawca[np JoWood] zależy skąd mamy) > Spellforce 2 > klikacie klucz cd-key i zmieniamy wartość klucza na inny numer seryjny
Image
Image
Image
Post Reply