Gra się nieuruchamia.

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
micio500
Niemy Mędrzec

Gra się nieuruchamia.

Post by micio500 »

Witam Wszystkich.
Na wstępie powiem że używałem opcji ''szukaj'' na forum lecz to co znalazłem nie rozwiązało moich problemów , szukałem odpowiedzi również na innych stronach lecz nic nie pomaga :/.

Zdesperowany zarejestrowałem się na tej stronie by dowiedzieć się więcej i być może rozwiązać owy błąd.

Otóż mam oryginalnego Spellforc'a Złotą Edycję z CD- projekt , instaluję grę (bez żadnych problemów) włączam ją wyskakuję to okienko z CD - Projekt po czym wraca z powrotem do pulpitu i gra próbuję się włączyć no i się po prostu nie chce uruchomić.

Przed Spellforce Złota Edycja miałem zwykłego Spellforce Zakon Świtu , i on do dzisiejszego dnia działa mi normalnie bez żadnych problemów ale nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tą złotą edycją. Próbowałem sobie już nawet dodatki osobno z internetu ściągać ale coś nie mogę znaleźć i wydaję mi się że to by byłą zwykła strata czasu.

Na koniec powiem że próbowałem wyłączać te wszystkie zapory firewall i programy antywirusowe ale to nic nie daję :/.

A to mój system na którym usiłuję włączyć Spellforce Złotą Edycję , zaznaczam że na takim systemie Spellforce Zakon Świtu normalnie Śmiga.
Procesor : Intel Pentium G6950 @ 2,80GHz
Pamięć ram : 2GB
Karta Graficzna : NVIDIA Geforce GT 240 (DirectX 11)
Windows : 7.
Jakby ktoś wiedział co jest grana proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dziękuję i Pozdrawiam !.
Post Reply