Witam, chcialbym zapytac, czy aby napewno poziom "Dokladny" w Zlotej Edycji Spellforce jest poziomem "Wysokim"? Mam co do tego watpliwosci, bo czasami na mapach gdzie na poziomie normalnym w obozowiskach spawnowaly sie rozne potwory na poziomie "Dokladnym" nie spawnuje sie nic. Przykladowo na mapie z Jesionem jest kilka obozowisk Kitharow i w zadnym sie nic nie pojawia jak wytne w pien wszystko co tam sie rusza zostawiajac budynki, a kiedys (Takie mam wrazenie przynajmniej) w paru z nich po pewnym czasie pojawialy sie nowe w miejsce tych zabitych.
Nie chce tworzyc nowego tematu, wiec zapytam tutaj.
Co sadzicie o buildzie na postac Ciezkozbrojnego Nekromanty:
-Ciezkie uzbrojenie - Full
*Ciezka Bron sieczna - full
* Ciezki Pancerz - to co zostanie
* Tarcze - To co zostanie
-Czarna Magia full
-Nekromancja Full (Przywolanie zjaw, aura wykradania zycia)
Maxuje sile, a reszte punktow rozdaje wmiare rownomiernie pomiedzy wytrzymalosc/zrecznosc(A zeby trafiac przeciwnikow), Madrosc i Inteligencje.
No i trzecie pytanie, w ktorej kampanii zdobede lepsze przedmioty do importu postaci do kampanii Fenixa pod takiego cudaka?:)
Poziom Trudnosci Gry
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Re: Poziom Trudnosci Gry
Najlepsze przedmioty to tylko z Ciężkiego uzbrojenia, chyba że bardziej byś magii używał, to szaty. W ZŚ jest bardziej nastawiony na walkę, więc ciężkie uzbrojenie, ale nie brak tam też magicznych rzeczy. W OZ walczymy przeciw Cesarskim, czyli magia ognia, więc głownie na magię jest skierowana ta kampania. Jak dałem jakiś błąd, to poprawcie, ale tyle wywnioskowałem z gry
Poziom trudności tutaj nie ma znaczenia, na każdym gra się tak samo. Mozę są jakieś minimalne zmiany, ale ja tego nie zauważyłem.
Poziom trudności tutaj nie ma znaczenia, na każdym gra się tak samo. Mozę są jakieś minimalne zmiany, ale ja tego nie zauważyłem.
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
Re: Poziom Trudnosci Gry
Magnusie pominąłeś jeszcze kwestię z możliwością tworzenia setów w OZ, ale jeśli chodzi o rozdane umiejętności to ciężko będzie upolować coś co wzmocni obydwa nie osłabiając niczego...