Problem z instalacja

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
SportPlay
Niemy Mędrzec

Problem z instalacja

Post by SportPlay »

Mam wielki problem z instalacja gry SpellForce. Gre kupilem pare lat temu lecz znalazlem ja teraz na pulce i chce pograc , ale wyskakuje: "Upewnij sie ze masz prawa do administratora" , wiec zrobilem jak wyswietlilo i instalowalem jako admin , ale pod koniec instalacji wyskoczyl mi blad "data3.inc cos tam" i kilka razy probowal to zainstalwoac. Prosze o pomoc.
Aryn Lodowy Tkacz
Zbrojny w klawiaturę

Re: Problem z instalacja

Post by Aryn Lodowy Tkacz »

Postaraj się sprawdzić, czy ten plik jest na płycie z grą jeśli nie znajdziesz go w żadnym folderze pobierz ze strony JoWood'a. Lub shaikan przez wyszukiwarkę.
"Nic nie jest wieczne, nawet Bogowie!"
Image
Image
SportPlay
Niemy Mędrzec

Post by SportPlay »

Wydalem ponad 200zl za gre ktorej nawet nie moge uzyc?? A jezeli ten plik znajde to co mam zrobic? bo to tylko na moim kompie nie wlazi , u siostry gra wchodzi spokojnie a ma stare pudlo m a ja wszystko najlepsze. Nie rozumiem tego.
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Spróbuj przez tryb awaryjny.
Lub podczas logowania do systemu (gdy masz wybór użytkownika lub napis "Zapraszamy) nacisnij Ctrl+alt+delete i wyskoczy ci okienko logowania. Powinno być wpisane administrator. Jak jest to zaloguj się(a zazwyczaj jest bez hasła) i wtedy spróbuj zainstalować.
Post Reply