Bugz kamerą w Ognistej Kuźni

Post Reply
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Bugz kamerą w Ognistej Kuźni

Post by MagnusArias »

Po wykonaniu dodatkowego zadania dla Twiddle 'a, on znika, a kamera blokuje nam się tak jak na filmiku. Próbuję save, restart, zmiana kodem kamery i dupa. Macie pomysły? Może nie potrafię się kodem posługiwać? :D
jaro
Zbrojny w klawiaturę

Post by jaro »

http://www.cdprojekt.pl/support/article/301/2274/Trace_kontrole_nad_kamera_Mam_zainstalowany_dodatek_Wladca_Smokow

To powinno pomóc, niestety musisz wczytać sejva z poprzedniej mapy.
Image
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

No dobra, W Ognistej Kuźni już sobie poradziłem, przed każda rozmowa z postacią czy filmikiem robię save. Ale tutaj, w Kryształowym Lesie przy "dziwnej mozaice" po włożeniu kawałka ta sama sytuacja,. Wkładam jeden - blokada kamery. Pobieram Camera BugFixer z tej strony co podałeś.
MikexDD
Skrytopisarz

Post by MikexDD »

Dołączam się- mam bug z Mozaiką. W normalnej rozmowie (np. z Twiddlem) można klikać Esc/Spację, ale na Mozaikę to nie działa. Patch również siedzi z założonymi rękami.
mafia211
Skrytopisarz

Post by mafia211 »

ja na mozaike znalazlem sposób trzeba się ustawić tak aby było widać następną część do kturej trzeba włożyć i jak tak się całe obejdzie widok potem będzie ok.

aha jeszcze jedno gdy bedzie ten bug z kamerą to nie możesz klikać na to w którym włożyłeś fragment
Post Reply