On, ona i dzieciaki

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Post Reply
Sknerus
Zaklinacz słów

On, ona i dzieciaki

Post by Sknerus »

Zastanawialem sie czy to ogladacie. Dla mnie nie ma lepszej komedii :wink: Komedia ta opowiada o pewnej rodzinie skladajacej sie z rodzicow i trojki dzieci mieszkajacych gdzies w Ameryce xD Ogladajac to raz prawie popuscilem - podkreslam ' xD

Postacie: Michael Kyle(on)

Janett Kyle(ona)

Junior Kyle(dzieciak)

Clear Kyle(dzieciak)

Kejdi Kyle (dzieciak) (Nie jestem pewny jak pisze sie to imie xD)

Moje ulubione dialogi i sceny:

Dialog: Kejdi: Moge nocowac u kolezanki?

Michael: Nie.

K: Czemu?

M: Pamietasz jak ostatnim razem cos ci sie przysnilo i musialem skonczyc fajna zabawe z mama bo dzwonilas o 1 w nocy?

Scena: Junior zjaral sie marihuana i Michael wchodzi do pokoju siada przy keyboardzie i dowala takie cos:

Synalek popala sobie skrety,

nie wiem czy walnac mu z liscia czy z piety,

myslal ze tatus nie zauwazy,

zaraz bedzie mial miazge z twarzy.

Jest wiele duzo smieszniejszych scen, ale nie moge sobie przypomniec, a nawet gdybym sobie przypomnial to bym pisal kilka dni xD

Zachecam do ogladania!!!

PS Zamieszczam ich zdjecie :wink:

Image
Lumis
Odbębniacz postów

Post by Lumis »

Jak dla mnie to najśmieszniejszy serial na Comedy Central. Polecam go jak nie masz nic ciekawego do roboty.
DiabloPL
Skrytopisarz

Post by DiabloPL »

Hoży doktorzy też są fajni .
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

Kuba Woj. rządzi
Fenris
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Fenris

Post by Fenris »

Ludzie, ludzie, czy was ktoś zmusza do pisania tak debilnych postów? A może to jakaś reakcja złożenie psychologiczna mająca podłoże w dzieciństwie, która sprawia wam podnietę po wciśnięciu przycisku wyślij, a potem jeszcze dochodzi syndrom: jacy to jesteście mocni bo macie xxx postów. Szkoda że 90% tych postów jest na pół linijki i napisanych na siłę chyba tylko po to aby dorzucić 3 niepotrzebne grosze i podnieść numerek w rankingu. Ludzie pohamujcie się z tymi spam postami, bo zaraz będziemy musieli zrobić z offtopa kosz.

http://www.spellforceweb.fora.pl/free-s ... e,824.html Konradku kochany, tu masz temacik gdzie sobie Wojewódzkiego możesz wychwalać pod niebiosa nie zabraniam Ci, ale w tym temacie za porównanie/przyrównanie plastikowego show do hamerykańskiej komedii(pomijając fakt, że nawet tego nie porównałeś, po prostu walnąłeś spamkupe) mogę Ci "szczerze" pogratulować.

On, ona i dzieciaki to taki zwykły serialik jakich pełno, nie przypadł mi za bardzo do gustu chociaż z niektórych odcinków miałem niezłą polewkę. Typowy murzyński humor, jacy to oni są cool cwaniacy i poradzą sobie w sytuacjach rodzinnych lepiej niż McGyver z budową zapalnika do C4 wyszedł w tym serialu bardzo dobrze.

Hoży doktorzy jeśli to to o czym myślę, a myślę o Scrubs to też świetny serial. Personalnie biję mi większość innych amerykańskich produkcji za np. taką postać doktora Coxa, przy której House wysiada ;]
Image
Spoiler:
DiabloPL
Skrytopisarz

Post by DiabloPL »

Niektórzy piszą mniej niektórzy więcej a jeszcze inni piszą poematy na przykład jak ty.To prawda doktor Cox jest lepszy niż House.I tak pisałem o Scrubs.
Post Reply