Informuję, że z dniem dzisiejszym, to jest 19.10.2009. na swój moderatorski tron powraca Sorvina, a jako jej prawa ręka na okres próbny został przyjęty St34l3k. Niestety, zacne winoGrono moderatorów (co prawda próbnych, ale jednak) opuścili Tallos i Soul Keeper, ze względu na zbyt dużą liczbę skarg na tę dwójkę (szkoda tylko, że prawie żadna z nich nie była w temacie, tylko spamowaliście mi priva/gg ... ;P).
Wszelkie sugestie i skargi odnośnie administracji proszę o zamieszczanie w http://www.spellforceweb.fora.pl/free-s ... ,1019.html.
Moderatornia - zmiany składu
Moderatornia - zmiany składu
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Ze względu na ograniczenia techniczne, nie jestem w stanie należycie wypełniać obowiązków Demona Stróża. Z tego względu na próbny, tymczasowy (a może i stały, się zobaczy) okres został przyjęty Mayor. Póki co jest modem tylko w działach rpg, ale jest szansa, że jego moderatorstwo rozszerzy się o kolejne działy. Wszystko okaże się najprawdopodobniej pod koniec tego tygodnia.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest