Największe rozczarowanie(walka itp.)
-
PaladynFarlon
- Odbębniacz postów
Re: Największe rozczarowanie(walka itp.)
Mnie okropnie rozczarował kowal dusz...
udało mi sie go zabić2 razy z rzędu podczas jednej kampanii ( bez wczytywania itd. )
był jakiś bug bo zdążyłem go zabić zanim sie zdążył... "odrodzić" ale i tak na nowo sie pojawił z około 50% hp
udało mi sie go zabić2 razy z rzędu podczas jednej kampanii ( bez wczytywania itd. )
był jakiś bug bo zdążyłem go zabić zanim sie zdążył... "odrodzić" ale i tak na nowo sie pojawił z około 50% hp
Hmm... a ten podpis.... to ważny jest ಠ_ಠ?
Nie miałem pojęcia o kogo chodzi z tym Ismailem dopóki nie przeczytałem posta Kondradusa, w sumie to on mnie też lekko zawiódł bo nawet go nie widziałem
(zemsta odbyła się pod mgłą). Kowal dusz to cienias i widocznie błąd twórców (patrząc na takiego choćby obrońcę ostrzy) choć możliwe że chcieli abyśmy poczuli naszą moc pod sam koniec gry. Ulather mnie zawiódł ale też po części ucieszył bo sam się do niego przebiłem (armia poległa po drodze) i byłem pewien że przegram a wystarczył lodowy mag (nie miałem żadnych zdolności oprócz 2 poziomu ognia), za to oczyszczanie Bruzdy było już bardzo ciekawe (w jednym ataku chyba się tych siedlisk demonów rozwalić nie da
), oczyszczanie Mulathiru za to jest męczące (nie można zabić wszystkich meduz bo nie będzie jak obudzić gargulców). Brannigana nawet nie zauważyłem później nawet się zastanawiałem co się stało z tymi najemnikami czy ich całkowicie wypleniłem czy jak, "odłgosy" Krwawego Jesiona też usłyszałem dopiero po tym jak został zatłuczony (za życia nie komentował wkładania i wyjmowania serca ziemi za to po śmierci tak). Widocznie mam jakiś bug przez co nie mam odgłosów wydawanych przez postacie poza dialogami/w trakcie walki.
-
Krisek1992
- Niemy Mędrzec
Jak większość, tak i ja, jestem rozczarowany walką z Kowalem Dusz. Za Ismaila to sam się nawet nie brałem, nie zachęcił mnie jego 30-sty lvl
A tak nie do końca na temat to nieźle w kość daje Czerwona Śmierć, gdy idzie się na Demony Orkami
Kilka chwil i po Orkach 
Mnie najbardziej zawiódł system levelowania bo za długo trwa expienie
i jeszcze to że twórcy rzucają nami w najgorsze bitwy z najgorszą armią na ten przykład Krucza przełęcz w CF armia trolli która wygląda jak leniwce albo foki lub morsy , która jest najsłabsza ze wszystkich + żeby zrobić niby potężne jednostki trzeba czekać i to bardzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo długo a to wszystko vs. Armia nieumarłych w zamku z Rohenem na czele .
Edit: jeszcze dodam że gdy zrobimy już tą ''super'' armię to padnie ona po chwili
i jeszcze to że twórcy rzucają nami w najgorsze bitwy z najgorszą armią na ten przykład Krucza przełęcz w CF armia trolli która wygląda jak leniwce albo foki lub morsy , która jest najsłabsza ze wszystkich + żeby zrobić niby potężne jednostki trzeba czekać i to bardzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo długo a to wszystko vs. Armia nieumarłych w zamku z Rohenem na czele .
Edit: jeszcze dodam że gdy zrobimy już tą ''super'' armię to padnie ona po chwili