Ocena kampanii feniksa
-
Guest
Ocena kampanii feniksa
Witam, chciałbym aby gracze, którzy już przeszli ten dodatek napisali w tym temacie co o nim sądzą. Ja osobiście uważam, że jest super tzn. ciekawa fabuła, dobra grafika, fajne czary i bronie itp. Chciałbym też abyście napisali co w tej kampanii sprawiło wam najwięcej tródności. Mi osobiście tródność sprawiła misja wąwóz oraz onyksowe brzegi.
Feniks od kiedy możemy być źli lub dobrzy? Teoretycznie tylko troszkę na początku powiedzmy jesteśmy "źli", ale nie z własnego wyboru, więc tak czy siak - dobro górą. Cień Feniksa jest świetnym dodatkiem, a to dlatego, że możemy rozwijać dalej swoją ukochaną postać z ZŚ, są nowe czary, oponenci, jednostki. Najtrudniejsza mapa? Może Kathai. Najciekawszą oczywiście były Krypty Zegarowe, uwielbiam sama rozwikływać zagadki, myśleć nad rozwiązaniem.
Spoiler:
-
Guest
-
Guest
-
Guest
10 razy lepsze niż OZ i ZŚ. Nowe budynki, postacie... świetne przeniesienie z Europy do Azji/Afryki, w porównaniu do realistycznego świata.
Najlepsza mapka to Empirya (także graficznie). A najgorsza... Krypty Zegarowe. Faktycznie, tak jak mówił bohater na początku mapy do Uru że ma już dość tych przekładni, pułapek itd. - no ale przecież o to Zerbitą chodziło - aby doprowadzić graczy (nas) do szału. Przyznam że przechodziłem to z 14 godzin (przez 2 dni), i krew mnie przy tym zalewała. No i jeszcze nie rozwiązałem kilku zagadek, między innymi tej o Labiryntach w których znajdowali się ci niezwyciężeni na 48 lvl oraz tej drogi którą się omijało pieczary pająków (to z lampami w 50% i to z wajhami które przełanczał ten duch). A najtrudniejsze było odnalezienie labiryntu, ale jakoś po załamaniu psychicznym się udało
Do gry mogliby dołączyć program do tworzenia nowych broni - stworzyłbym sobie potężną zbroję (100.000 pancerza) i bezkonkurencyjny miecz (5.000 brażeń)
Prawie jak mag kręgu - jeden zamach i już leży pół obozu wroga 
Najlepsza mapka to Empirya (także graficznie). A najgorsza... Krypty Zegarowe. Faktycznie, tak jak mówił bohater na początku mapy do Uru że ma już dość tych przekładni, pułapek itd. - no ale przecież o to Zerbitą chodziło - aby doprowadzić graczy (nas) do szału. Przyznam że przechodziłem to z 14 godzin (przez 2 dni), i krew mnie przy tym zalewała. No i jeszcze nie rozwiązałem kilku zagadek, między innymi tej o Labiryntach w których znajdowali się ci niezwyciężeni na 48 lvl oraz tej drogi którą się omijało pieczary pająków (to z lampami w 50% i to z wajhami które przełanczał ten duch). A najtrudniejsze było odnalezienie labiryntu, ale jakoś po załamaniu psychicznym się udało
Do gry mogliby dołączyć program do tworzenia nowych broni - stworzyłbym sobie potężną zbroję (100.000 pancerza) i bezkonkurencyjny miecz (5.000 brażeń)
-
Guest
-
Guest
-
Guest
Ta kampania jest najlepsza od pozostałych. Dużo fajnych itemków i więcej czarów. Bardzo fajna, rozbudowana fabuła.
Tylko jedno mnie ciekawi. Max lvl w tej kampanii to 50? Ja przynajmniej do takiego doszłam i dalej nie chciało mi wskakiwać. Mimo, że pasek na dole ten niebieski wskazywał, że spokojnie mogłam mieć 51, albo jeszcze większy.
Tylko jedno mnie ciekawi. Max lvl w tej kampanii to 50? Ja przynajmniej do takiego doszłam i dalej nie chciało mi wskakiwać. Mimo, że pasek na dole ten niebieski wskazywał, że spokojnie mogłam mieć 51, albo jeszcze większy.
-
Guest