Ulubione zaklęcia
-
Guest
-
LordWitold
- Skrytopisarz
Najlepsze zaklęcie są u wszystkich magów magowie są równi sobie magia śmierci co prawda dużo wali ale też zabiera więcej many magia lodu zamraża a ognia więcej wali magia leczenia pozwala przetrwać a umysłu pozwala regenerować manę.
Ja cenie kilka zaklęć jednym z nich jest ożywienie umarłych ma jednej mapce zrobiłem sobie ich armie jakieś 400 ożywieńców i do tego miałem 80 łuczniczek wiatru
do tego jeszcze stosowałem magie lodu wyszedł efekt zabójczy
Ja cenie kilka zaklęć jednym z nich jest ożywienie umarłych ma jednej mapce zrobiłem sobie ich armie jakieś 400 ożywieńców i do tego miałem 80 łuczniczek wiatru
do tego jeszcze stosowałem magie lodu wyszedł efekt zabójczy
-
Guest
Nie da się porównać? A co zrobi mag żywiołów bez many, którą wykradnie mu mag umysłu? Co zrobi ten sam mag żywiołów (tu będzie dziwne porównanie) gdy doskoczy mu biały z aurą szybkich ciosów?
Edit: Dobra, wyszedłem trochę z tematu
Nie mam jednego ulubionego zaklęcia, więc dam w zależności od rodzaju magii:
Biała magia - Aura szybkich ciosów (wzmocnienia), cierniowa tarcza (natura) i - zaskoczenie - uzdrowienie (życie)
Czarna magia - rewelacyjna aura kradzieży życia (bodajże nekromancja), śmierć (śmierć
)
Magia żywiołów - kula ognia i fala ognia (zdziwię was - ogień ;P)
Magią umysłu się nie param, ale ciekawa wydaje się być aura światłości (defensywa?)
Edit: Dobra, wyszedłem trochę z tematu
Biała magia - Aura szybkich ciosów (wzmocnienia), cierniowa tarcza (natura) i - zaskoczenie - uzdrowienie (życie)
Czarna magia - rewelacyjna aura kradzieży życia (bodajże nekromancja), śmierć (śmierć
Magia żywiołów - kula ognia i fala ognia (zdziwię was - ogień ;P)
Magią umysłu się nie param, ale ciekawa wydaje się być aura światłości (defensywa?)
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest
Grzecznie poczeka do końca zamrożenia a potem się uzdrowi? 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest