PiS Fałszowało podpisy !!!

Możesz tutaj dać link do swojej strony.
Post Reply
st34l3k
Tańczący z warnami

PiS Fałszowało podpisy !!!

Post by st34l3k »

Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Nie bardzo lubię mieszać się w sprawy polityczne nie wiem czy fałszowali podpisy czy nie... Jednym słowem mam w dupie politykę i gówno mnie obchodzi kto rządzi naszym "Zasranym" krajem w którym wszyscy po kolei w rządzie są dobrzy... Kradną kasę wszyscy czy taki kaczyński czy taki tusk... Postanowiłem że przy wyborach pozostanę neutralny bo nie widzę sensu głosować na kogoś kto nie wyobowiązuje się z zadania udoskonalenia kraju wręcz przeciwnie okrada nasz kraj i zbiera korzyści dla siebie... Nie rozumiem ludzi którzy mówią "Wole PO bo Kaczyński jest brzydki" albo "Wole PiS bo Tusk się nie nadaje" itd w nieskończoność...

Skoro przez tyle lat odkąd nie jesteśmy w niewoli ruskiej nie widzę żeby zmieniło się coś szczególnego... no tak! Zmieniło się! Ale chyba to że rząd sprawują polacy którzy mają za zadania rozbudowę państwa naprawę dróg itp itd a co robią? Huj go wie.... tylko pieniądze z kraju rozkradają i nic nowego nie robią w stosunku do "ulepszenia" kraju...

Jedyne co zmieniło się to to że mamy jedzenie w sklepach itd czego było mało za niewoli rosyjskiej.

I jeszcze taki mały dodatek - Po co głosować skoro twój głos zostanie w jakiś 50% sfałszowany?

Więc wcale mnie to nie dziwi że "prawdopodobnie" sfałszowali te podpisy.
Image
Post Reply