Coś o sobie .
-
Guest
Jestem Kacper. Mieszkam w Elblągu i chodze do 1 klasy gimnazjum. Mam siostrę i świnke morską o imieniu Maniek. Jestem w szkolnej drużynie koszykarskiej. W dodatku jeżdżę na rowerze i pływam (ale tylko rekreacyjnie). Lubię oglądać F1 i piłkę ręczną. Bardzo lubię tez grać na kompie i słuchac muzyki. Mam PSX na którym lubię sobie pograć w PRO 98 (piłka nożna)
. Mam pokój zwrócony na południe i mam z niego ładny widok na ogrody (mój i sąsiadów). Jestem wielkim smakoszem
.
-
Guest
uczeń z Wrocławia. postać z mnóstwem celów i ambicji życiowych mogąca coś w nich osiągnąć, jednak brak jej samozaparcia, zdecydowania (no i przeszkodą jest lenistwo) w spełnieniu ich większości.
aktualnym celem jest francuski. uielbiam słuchac muzyki każdego rodzaju poza country (aaa! samo pisanie mnie boli!) oraz ale juz jako hobby hip-hop, spiew A! no i pisanie... jestem w trakcie pisania swej ksiażki! ;] . poza tym z takich '.
charakter?
szczery, sympatyczny cham (to od szczerości), nietuzinkowy, niestereotypowy? dokładnie!
to tylko tak ogólnikowo o mnie samym... napisałem kiedys sowją biografię.... na 20 kartek A4 xD
aktualnym celem jest francuski. uielbiam słuchac muzyki każdego rodzaju poza country (aaa! samo pisanie mnie boli!) oraz ale juz jako hobby hip-hop, spiew A! no i pisanie... jestem w trakcie pisania swej ksiażki! ;] . poza tym z takich '.
charakter?
szczery, sympatyczny cham (to od szczerości), nietuzinkowy, niestereotypowy? dokładnie!
to tylko tak ogólnikowo o mnie samym... napisałem kiedys sowją biografię.... na 20 kartek A4 xD
-
Guest
Co z muzyką mam dokładnie to samo ^^ no pomińmy Dode - choć miała jedną fajną piosenkę i disco polo - a Lordi...cóż jak już coś wole mocniejsze brzmienia od nich 
Ok że jestem nowa a nie widze tu działu "Przedstaw sie i rzuć fotką" 8D To pisze tutaj. Imię *jHXJhdauf* i mam 18 lat (tyle moge zdradzić). Jestem z -zakłucenia- i nie lubie tego miasta 8D.
Mam nadzieje ze zabawie tutaj dłużej niż na innych forach...cóż dawniej siedziałam godzinami a teraz jakoś ... nie moge ... Jaką osobą jestem....ŁO dziiiwną - to na pewno 8P Z tłumu wyróżniam sie głupotą i kolorowymi kłaczkami. Acha nie zdziwcie sie jak zacznę was od Łośków nazywać - nie wiedzieć czemu wszyscy sie o to jakoś fochują.
Zaiteresowania....puzzle, japoński, muzyka, filmy rysowanie, photoshop, wspinaczka, *jghfkz* <- Tu sie nie przyznam, taniec, sztuki walki, tenis ziemny (KOCHAM!), książki, wygłupy, sklejanie własnych filmików.
Jak coś to pytać 8P
Ok że jestem nowa a nie widze tu działu "Przedstaw sie i rzuć fotką" 8D To pisze tutaj. Imię *jHXJhdauf* i mam 18 lat (tyle moge zdradzić). Jestem z -zakłucenia- i nie lubie tego miasta 8D.
Mam nadzieje ze zabawie tutaj dłużej niż na innych forach...cóż dawniej siedziałam godzinami a teraz jakoś ... nie moge ... Jaką osobą jestem....ŁO dziiiwną - to na pewno 8P Z tłumu wyróżniam sie głupotą i kolorowymi kłaczkami. Acha nie zdziwcie sie jak zacznę was od Łośków nazywać - nie wiedzieć czemu wszyscy sie o to jakoś fochują.
Zaiteresowania....puzzle, japoński, muzyka, filmy rysowanie, photoshop, wspinaczka, *jghfkz* <- Tu sie nie przyznam, taniec, sztuki walki, tenis ziemny (KOCHAM!), książki, wygłupy, sklejanie własnych filmików.
Jak coś to pytać 8P
-
Guest
Cześć wszystkim ! Jestem Patryk , mam 15 lat. Interesuje się motoryzacją , terrarystyką (posiadam 2 gekony lamparcie), muzyką , grami Rpg i Rts (S.Force rulez!) . Czasem lubię poczytać dobrą książkę przygodową . Gram na gitarze klasycznej . Lubię oglądać filmy fantasy. Mój ulubiony to trylogia "Władcy Pierścieni". Uwielbiam kolarstwo górskie i pływanie rekreacyjne. Z charakteru zmienny , czasem spokojny , a czasem szalony. Lubię słuchać muzyki techno , house , trance (wszystko co związane z takim brzmieniem) , metal i... Disco Polo (sic!) . Hip-hopu i regaee nie trawię. Ostatnimi czasy tańczę Jumpstyle , trochę Shuffle.
Inne dane : noszę okulary , mam niebieskie oczy , włosy ciemny blond i 175 m. wysokości.
Inne dane : noszę okulary , mam niebieskie oczy , włosy ciemny blond i 175 m. wysokości.
-
Guest
Bezimienna xD chyba jako pierwsza dałaś swoje (chyba) zdjęcie na forum. Wyglądasz dokładnie na 19 lat i na tyle bym cię ocenił, a wiedzieć musisz, że wiekowo zwykle się mylę.
Przypominasz mi moją kuzynkę. Głównie z wyglądu, ale również z talentu do rysowania.
Łaaadna jesteś xD
Tylko bez głupich komentarzy xD
Przypominasz mi moją kuzynkę. Głównie z wyglądu, ale również z talentu do rysowania.
Łaaadna jesteś xD
Tylko bez głupich komentarzy xD
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Guest
Martyna
Taak, brzmi lepiej niż bezimienna. A co do zdjęć, to się nie myliłem
I Anglia w tle... Ta limuzyna to twoja? Przejechałbym się nią z tobą.
Moje zdjęcia? No cóż, ja swoich, jak na razie w internecie nie rozpowszechniam, więc możesz się zacząć "fochać"
Może kiedyś będą
Na PW, albo gdzieś indziej. Hehe nawet NK skasowałem xD
EDIT: Kto usunął mojego posta? Same się nie usuwają :/
EDIT: No kur...czaki? xD A dowiedziałem się, że jednak TAK
Moje zdjęcia? No cóż, ja swoich, jak na razie w internecie nie rozpowszechniam, więc możesz się zacząć "fochać"
Może kiedyś będą
EDIT: Kto usunął mojego posta? Same się nie usuwają :/
EDIT: No kur...czaki? xD A dowiedziałem się, że jednak TAK
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

Po części dzięki działalności Gamera, przeczytałam całe dwie pierwsze strony tego tematu ;p
Z banem na raj i itemem +12 przeznaczonym dla Admina też u mnie było xD
Natomiast nie przyszło mi do głowy że Sorvina oceanografią sie para(ła) ;p
Też zamierzałam zacząć, ale matematyczny procent mnie odrzucił. Została więc genetyka.
A żeby nie było offtopu, napiszę słowa, którymi napiętnowała mnie pewna osoba:
"Białe jest białe, czarne jest czarne, a rude jest wredne"
Jak dla mnie to lekka przesada ale... homo homini lupus est xD
Z banem na raj i itemem +12 przeznaczonym dla Admina też u mnie było xD
Natomiast nie przyszło mi do głowy że Sorvina oceanografią sie para(ła) ;p
Też zamierzałam zacząć, ale matematyczny procent mnie odrzucił. Została więc genetyka.
A żeby nie było offtopu, napiszę słowa, którymi napiętnowała mnie pewna osoba:
"Białe jest białe, czarne jest czarne, a rude jest wredne"
Jak dla mnie to lekka przesada ale... homo homini lupus est xD
Spoiler: