Witajcie
Mam problem na planszy (spellforce2 czas mrocznych wojen) "Brama mieczy" - po zdobyciu magnetycznych kamieni od profesorka dostajemy ten wykrywacz i zwiedzamy północną część planszy - wszystkie elementy do znalezienia zlokalizowałem, lecz nie mogę jednego "podnieść". Sprawa wygląda tak, że jak pojawiliśmy sie na tej planszy w fabule po raz pierwszy, to od wodza orków dostaliśmy pod kontrolę obóz, żebyśmy zebrali sobie aremke dla wyczyszczenia terenu przed bramą z "czerwonych punktów ' - osoba moja, będąc osoba zaradną, postawiła sporo budynków, między innymi jeden w miejscu gdzie "źli" mieli obóz - i teraz okazało się, że jeden z elementów wykrytych przez wykrywacz od profesorka znajduje się w tym miejscu co budynek, który oczywiście nie jest teraz pod moja kontrolą - znad dachu budynku unoszą sie takie iskierki jak z przedmiotów które można podnieść, a gdy miejsce to jest poza zasięgiem widzenia bohaterów budynek zniknął jak wszystko w cieniu i wtedy wyraźnie widać ten przedmiot. Macając kursorem caly budynek strzałka nie zmienia sie na tą która sygnalizowała możliwość interakcji - Czy da rade jakos ten budynek usunąć? a może jakis kod dla zaliczenia tego jednego zadania?
Probem z podniesieniem z gleby przedmiotu ,,,
-
Guest
Powiedzmy że jedną zbroję przeboleję, ale czy od tego samego orka nie ma jeszcze jakiś zadań? Męczy mnie takie nie wykonane zadanie :/ A cofnięcie się chyba nie wchodzi w grę - od czasu napisania tego posta powyżej posunąłem się znacznie do przodu, a poza tym chyba sejw z tamtych czasów nie przetrwał...