Coś o sobie .

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Guest

Post by Guest »

Wikingowie - południowy Bałtyk, X wiek. Już koło 6 lat w tym siedze :wink:
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Wydaje mi się, że wspominałem już jak mam na imię, ale się powtórzę. Mati (za "Mateusza" zabijam, co wykorzystuje wieeelu ludzi, w tym samobójców ;P).

Mieszkam w Pyrlandii, a z okna mam piękny widok na las. Cud! Czasem stojąc na balkonie i gapiąc się przed siebie, zastanawiam się czy moja dzielnica to jeszcze miasto, czy już wieś z blokami ;]

hobby? Fantasy. Ale wiecie, takie porządne, a nie masowe zabijanie smoków, skoki na 10 metrów i takie tam.

Fenikson, Kahad - O.o
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ja trochę też zbierałem takich rzeczy historycznych {figurek, map} o Starożytnym Egipcie , zbieram też znaczki , pocztówki etc. Lubie czytać książki i komiksy , oraz oglądać filmy na STV .W innych dziedzinach historii też jestem dobry . Bardzo mnie pasjonuje historia pierwszego cesarza Chin . przyrody to raczej astronomia , mikroskop , zjawiska fizyczne i chemiczne .Mniej mnie interesuje anatomia oczu człowieka czy ręki. Także lubię grać w gry o tematyce fantastycznej czasu turowego czy czasu realnego .Z gier to najbardziej podoba mi się Children of the Nile oraz NeverWinter Nights 2{grał ktoś ?}.Nie lubię zabijanek typu Postal , Gta bo one są dla mnie za brutalne. Uwielbiam gry przeglądarkowe { Ikraiam ,Travian Plemiona }.
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Ej, GTA nie jest aż tak brutalne pod względem "wzrokowym" :wink:

Ja ogółem lubię strategie, turówki zależy jakie - bardziej Herosy niż Cywilizację. A jeśli w czasie rzeczywistym, to żeby miały chociaż prymitywne (jak w Tzarze doświadczenie ;]) elementy rpg :wink:

Z przedmiotów szkolnych lubię polski i matmę. A biologia to zuo i w ogóle ;P Póki byłem przy człowieku (anatomia od podstaw xD), to ok, ale co mnie obchodzą jakieś złożone chemiczne i fizyczne reakcje?

Nie grałem w NWN2, ale zamierzam zdobyć :wink:
Ty, który wchodzisz
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

Co tu długo mówić jestem wysokim brunetem o dziwnie sztywnych włosach lubię gry strategiczne i rpg mieszkam w okolicach Warszawy lubie religie,rosyjski i historie uwielbiam piosenki grupy operacyjnej a najbardziej Mieszko i nie będzie niczego tyle wam powiem

autografy potem xD
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Teraz kolej na mnie :D

Imię: Marcel

Wiek: 13 lat (szóstoklasista) (wychodzi na to że Feniks jest Moim rówieśnikiem)

Muzyka: Australijski rock i klasyczny heavy metal

Miasto: Kamienna Góra(takie zadupie, że nikt nie wie gdzie to jest)

Włosy: Szatyn

Zainteresowania: Oczywiście Spellforce, snowboard, jazda crossowa, Harry Potter, Star Warsy, Starożytny Egipt(i co za tym idzie oczywiście uwielbiam wszystkie części Mumii(The Mummy :D )

Na koniec: Jestem dosyć pilnym uczniem zawsze mam coś między 4,9-5,4 no i chyba to wszystko :D

Edit: Nie wiem czemu napisalem ze jestem brunetem! Moze nie znalem nazwy na brazowy kolor wlosow :wink: Jestem zatwardzialym szatynem!
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Pfie, w podstawówce każdy potrafi ;P
Ty, który wchodzisz
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Ta, zobaczymy za pół roku :D No nie tak każdy :D u mnie w klasie koleś ma 2,9 -.- . Aha zapomniałem dodać że uwielbiam komiksy o kaczorze Donaldzie xDD
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Pfie, u mnie jedna osoba miała 0,36 i jedna 0,29, więc wiesz ;P
Ty, który wchodzisz
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Ari jakim cudem da sie mieć 0,29? O_O Wychodzi na to, że są nieklasyfikowani no chyba, że w większosći mają pały to powinieneś napisać 1.29 :P

Taaa, w podstawówce to se można mieć 5.40 . W Gim to będzie lenistwo, 1 za 1 i złożeczenia rodziców. Ale jak się trafi na dobra klase to kto wie :wink:

Ja bardzo lubię historię. Niektóre elementy historii poprostu mam w głowie. Ale co do chemmi to jest fajna dopóki nie dojdzie do nauki. To samo z resztą przedmiotów(opróćz poslkiego... to jest bleeee).

A gry? Lubie gry z serii heroes, Age of Empires, Empire Earth, Spellforce(najlepsza ra z jaką sie styknałem), Baldurs Gate, Icewind Dale, Gothic i długo by dalej wymieniać(a jest ich sporo :D). Praktycznie każdą grę przełknę xD
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

0.29 -> trzy przedmioty klasyfikowane (suma ocen wynosi... 4 xD), reszta nieklasyfikowane ;P Nie wiem czemu, ale wszyscy o to pytają :D
Ty, który wchodzisz
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

No to okazuje się że nie jestem jedyną osobą zakochaną w Egipcie .

Wygląd

Duże brązowe oczy , ciemno czarne włosy ,które wciąż ciemnieją .

Bardzo jasna cera - nie lubię się opalać . Wory pod oczami (lubię oglądać filmy do późnej nocy , szczególnie programy publicystyczne typu Sprawa dla Reportera czy Expres Reporterów ) a także pęknięte naczynko pod prawym okiem . Ogółem wyglądam dziwacznie .
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Jeśli mamy opisywać wygląd to tak: duże niebieskie oczy, włosy brązowe(szatyn) jestem wysoki no i mam normalną cere :D chyba to wszystko :)

Do Feniksa: Egipt jest super zwłaszcza piramidy sarkofagi i miasta :D
demon109
Skrytopisarz

Post by demon109 »

Mam na imię Patryk mieszkam w UK chodze do 6 klasy lubie muzyke typu hip-hop.

Moim hobby jest granie w SpellForce
Guest

Post by Guest »

Pare słów o mnie no cóż, domyślcie się jak mam na imię, mieszkam w Zamościu, mam dziewczynę lubię chodzić na siłownię/basen i jestem przystojny :lol:
Post Reply