Coś o sobie .
Wydaje mi się, że wspominałem już jak mam na imię, ale się powtórzę. Mati (za "Mateusza" zabijam, co wykorzystuje wieeelu ludzi, w tym samobójców ;P).
Mieszkam w Pyrlandii, a z okna mam piękny widok na las. Cud! Czasem stojąc na balkonie i gapiąc się przed siebie, zastanawiam się czy moja dzielnica to jeszcze miasto, czy już wieś z blokami ;]
hobby? Fantasy. Ale wiecie, takie porządne, a nie masowe zabijanie smoków, skoki na 10 metrów i takie tam.
Fenikson, Kahad - O.o
Mieszkam w Pyrlandii, a z okna mam piękny widok na las. Cud! Czasem stojąc na balkonie i gapiąc się przed siebie, zastanawiam się czy moja dzielnica to jeszcze miasto, czy już wieś z blokami ;]
hobby? Fantasy. Ale wiecie, takie porządne, a nie masowe zabijanie smoków, skoki na 10 metrów i takie tam.
Fenikson, Kahad - O.o
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Ja trochę też zbierałem takich rzeczy historycznych {figurek, map} o Starożytnym Egipcie , zbieram też znaczki , pocztówki etc. Lubie czytać książki i komiksy , oraz oglądać filmy na STV .W innych dziedzinach historii też jestem dobry . Bardzo mnie pasjonuje historia pierwszego cesarza Chin . przyrody to raczej astronomia , mikroskop , zjawiska fizyczne i chemiczne .Mniej mnie interesuje anatomia oczu człowieka czy ręki. Także lubię grać w gry o tematyce fantastycznej czasu turowego czy czasu realnego .Z gier to najbardziej podoba mi się Children of the Nile oraz NeverWinter Nights 2{grał ktoś ?}.Nie lubię zabijanek typu Postal , Gta bo one są dla mnie za brutalne. Uwielbiam gry przeglądarkowe { Ikraiam ,Travian Plemiona }.
Ej, GTA nie jest aż tak brutalne pod względem "wzrokowym" 
Ja ogółem lubię strategie, turówki zależy jakie - bardziej Herosy niż Cywilizację. A jeśli w czasie rzeczywistym, to żeby miały chociaż prymitywne (jak w Tzarze doświadczenie ;]) elementy rpg
Z przedmiotów szkolnych lubię polski i matmę. A biologia to zuo i w ogóle ;P Póki byłem przy człowieku (anatomia od podstaw xD), to ok, ale co mnie obchodzą jakieś złożone chemiczne i fizyczne reakcje?
Nie grałem w NWN2, ale zamierzam zdobyć
Ja ogółem lubię strategie, turówki zależy jakie - bardziej Herosy niż Cywilizację. A jeśli w czasie rzeczywistym, to żeby miały chociaż prymitywne (jak w Tzarze doświadczenie ;]) elementy rpg
Z przedmiotów szkolnych lubię polski i matmę. A biologia to zuo i w ogóle ;P Póki byłem przy człowieku (anatomia od podstaw xD), to ok, ale co mnie obchodzą jakieś złożone chemiczne i fizyczne reakcje?
Nie grałem w NWN2, ale zamierzam zdobyć
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Mroczny mag
- Łowca postów
Co tu długo mówić jestem wysokim brunetem o dziwnie sztywnych włosach lubię gry strategiczne i rpg mieszkam w okolicach Warszawy lubie religie,rosyjski i historie uwielbiam piosenki grupy operacyjnej a najbardziej Mieszko i nie będzie niczego tyle wam powiem
autografy potem xD
autografy potem xD
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Teraz kolej na mnie
Imię: Marcel
Wiek: 13 lat (szóstoklasista) (wychodzi na to że Feniks jest Moim rówieśnikiem)
Muzyka: Australijski rock i klasyczny heavy metal
Miasto: Kamienna Góra(takie zadupie, że nikt nie wie gdzie to jest)
Włosy: Szatyn
Zainteresowania: Oczywiście Spellforce, snowboard, jazda crossowa, Harry Potter, Star Warsy, Starożytny Egipt(i co za tym idzie oczywiście uwielbiam wszystkie części Mumii(The Mummy
)
Na koniec: Jestem dosyć pilnym uczniem zawsze mam coś między 4,9-5,4 no i chyba to wszystko
Edit: Nie wiem czemu napisalem ze jestem brunetem! Moze nie znalem nazwy na brazowy kolor wlosow
Jestem zatwardzialym szatynem!
Imię: Marcel
Wiek: 13 lat (szóstoklasista) (wychodzi na to że Feniks jest Moim rówieśnikiem)
Muzyka: Australijski rock i klasyczny heavy metal
Miasto: Kamienna Góra(takie zadupie, że nikt nie wie gdzie to jest)
Włosy: Szatyn
Zainteresowania: Oczywiście Spellforce, snowboard, jazda crossowa, Harry Potter, Star Warsy, Starożytny Egipt(i co za tym idzie oczywiście uwielbiam wszystkie części Mumii(The Mummy
Na koniec: Jestem dosyć pilnym uczniem zawsze mam coś między 4,9-5,4 no i chyba to wszystko
Edit: Nie wiem czemu napisalem ze jestem brunetem! Moze nie znalem nazwy na brazowy kolor wlosow
Pfie, w podstawówce każdy potrafi ;P
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Pfie, u mnie jedna osoba miała 0,36 i jedna 0,29, więc wiesz ;P
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Ari jakim cudem da sie mieć 0,29? O_O Wychodzi na to, że są nieklasyfikowani no chyba, że w większosći mają pały to powinieneś napisać 1.29 
Taaa, w podstawówce to se można mieć 5.40 . W Gim to będzie lenistwo, 1 za 1 i złożeczenia rodziców. Ale jak się trafi na dobra klase to kto wie
Ja bardzo lubię historię. Niektóre elementy historii poprostu mam w głowie. Ale co do chemmi to jest fajna dopóki nie dojdzie do nauki. To samo z resztą przedmiotów(opróćz poslkiego... to jest bleeee).
A gry? Lubie gry z serii heroes, Age of Empires, Empire Earth, Spellforce(najlepsza ra z jaką sie styknałem), Baldurs Gate, Icewind Dale, Gothic i długo by dalej wymieniać(a jest ich sporo
). Praktycznie każdą grę przełknę xD
Taaa, w podstawówce to se można mieć 5.40 . W Gim to będzie lenistwo, 1 za 1 i złożeczenia rodziców. Ale jak się trafi na dobra klase to kto wie
Ja bardzo lubię historię. Niektóre elementy historii poprostu mam w głowie. Ale co do chemmi to jest fajna dopóki nie dojdzie do nauki. To samo z resztą przedmiotów(opróćz poslkiego... to jest bleeee).
A gry? Lubie gry z serii heroes, Age of Empires, Empire Earth, Spellforce(najlepsza ra z jaką sie styknałem), Baldurs Gate, Icewind Dale, Gothic i długo by dalej wymieniać(a jest ich sporo
0.29 -> trzy przedmioty klasyfikowane (suma ocen wynosi... 4 xD), reszta nieklasyfikowane ;P Nie wiem czemu, ale wszyscy o to pytają 
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
No to okazuje się że nie jestem jedyną osobą zakochaną w Egipcie .
Wygląd
Duże brązowe oczy , ciemno czarne włosy ,które wciąż ciemnieją .
Bardzo jasna cera - nie lubię się opalać . Wory pod oczami (lubię oglądać filmy do późnej nocy , szczególnie programy publicystyczne typu Sprawa dla Reportera czy Expres Reporterów ) a także pęknięte naczynko pod prawym okiem . Ogółem wyglądam dziwacznie .
Wygląd
Duże brązowe oczy , ciemno czarne włosy ,które wciąż ciemnieją .
Bardzo jasna cera - nie lubię się opalać . Wory pod oczami (lubię oglądać filmy do późnej nocy , szczególnie programy publicystyczne typu Sprawa dla Reportera czy Expres Reporterów ) a także pęknięte naczynko pod prawym okiem . Ogółem wyglądam dziwacznie .
-
Guest