Mapki
-
PsychoX1989
- Zbrojny w klawiaturę
Mapki
Jak wam się podoba nowa Narkoplaneta?? I inne moje mapy?? Czego im brak?? Czy polepszyć coś??
mi się bardzo podobały-
mogłbyś zrobić dla mnie mapkę w której były by mury itd? chodzi o to że wszystkie 4 ( z bohaterami) monumety były kolo siebie i zrobiłbyś twierdze w ktorej ja bym budował ( lobie budować ogronme twierdze0 a wrogowie mieli by od 10-25 lev
najlepiej jakby cesarscy atakowali ;p prosze ( mapka podobna np. do kurchany skowytu tylko ja buduje w twierdzy a wrogowie atakują). Proszę! o więcej info pisz na gg ;P aha jak co żeby te monumety były u samej góry twierdzy- najlepiej jakby była stopniowana ( xD) dobrze by było zrobić klika plisad poza mapkami (lubię budować posterunki ) xD pisz na gg proszę!!! napisz na gg !!! musze sie spytać o edytor NAPISZ NA GG XD
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Taaa... przydała by sie taka mapa. najlepiej żeby wrogowie nacierały stopniowo - potwory od 1 lvl aż do 30 
----------------------------
MI też sie podobały... tylko że mam mały problem z zabiciem Kosiarza : P
----------------------------
MI też sie podobały... tylko że mam mały problem z zabiciem Kosiarza : P
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
Mówiąc krótko, masz warna, kolego ;P Żeby w dziale "Mapy" gdzie są trzy tematy, nie znaleźć map... ech...
http://www.spellforceweb.fora.pl/mapy,4 ... .html#6361
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
PsychoX1989
- Zbrojny w klawiaturę
-
LordWitold
- Skrytopisarz
Moja mapka
Ze względu na to, że tutaj były dawane mapki, ja także chciałbym zaprezentować swoją pierwszą prace(na razi e wersja beta 0,9). Dzięki pomocy ludzi z tego forum (którym dziękuje za pomoc) stworzylem plansze. Jest to miasto mrocznych elfów, które Zgarnął Hokan Ashir, szkarłatne cesarstwo, oraz jednostki ostrzy. Tak dla fobuły moge powiedzieć, że to się dzieje jakgdyby w cf strażnik feniksa (czy wojownik cienia) właśnie wchodzi do empyrii.
Mam nadzieje, że mapka sięspodoba i prosze o łaskawe komentarze, bo to moja pierwsza. No niestety chciałem dać lepszego loota w skrzyniach bo wiem, że się da, ale nie umiem, więc itemów dobrych z tej mapki nie ma
Link do mapki:
http://rapidshare.com/files/244321348/D ... n.zip.html
Mam nadzieje, że mapka sięspodoba i prosze o łaskawe komentarze, bo to moja pierwsza. No niestety chciałem dać lepszego loota w skrzyniach bo wiem, że się da, ale nie umiem, więc itemów dobrych z tej mapki nie ma
Link do mapki:
http://rapidshare.com/files/244321348/D ... n.zip.html
Sprawdziłem ją przed chwilą :]
Jest świetna jak na pierwszy raz i z tego powodu gratuluje ci :]
Jeśli pozwolisz się przyczepić to mam taką jedną radę. Mapa bez ostrzy to dobra mapa i nie chodzi tutaj o to żeby nie było ich wcale, ale o ich ilość. Jest ich zdecydowanie za dużo :] Jeśli byś mógł to zastąp te ostrza czymś innym i traktuj je jako dodatek.
Na mapce jest dużo chaosu i nieładu i to niestety ją psuje . . .
Po raz pierwszy obejrzałem 2 nowe jednostki: Przeklętą energię i Skerga z płonącym mieczem :]
Duży plus dla ciebie za to :] W związku z nimi mam pytanie: Czy stworzyłeś je samemu czy były one już w edytorze?
Moim zdaniem powinieneś robić mapy dalej i pomagać w tworzeniu ich do wojen klanów, które kiedyś ruszą (chyba).
Mapka: 6+/10
Jest świetna jak na pierwszy raz i z tego powodu gratuluje ci :]
Jeśli pozwolisz się przyczepić to mam taką jedną radę. Mapa bez ostrzy to dobra mapa i nie chodzi tutaj o to żeby nie było ich wcale, ale o ich ilość. Jest ich zdecydowanie za dużo :] Jeśli byś mógł to zastąp te ostrza czymś innym i traktuj je jako dodatek.
Na mapce jest dużo chaosu i nieładu i to niestety ją psuje . . .
Po raz pierwszy obejrzałem 2 nowe jednostki: Przeklętą energię i Skerga z płonącym mieczem :]
Duży plus dla ciebie za to :] W związku z nimi mam pytanie: Czy stworzyłeś je samemu czy były one już w edytorze?
Moim zdaniem powinieneś robić mapy dalej i pomagać w tworzeniu ich do wojen klanów, które kiedyś ruszą (chyba).
Mapka: 6+/10
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Guest
http://www.speedyshare.com/425925232.html
Heh specjalnie dla użytkowników opery, a co do ostrzy, t os sumie masz racje Ice lord.
Postaram się ją jeszcze poprawić i chciałbym się spytać czy jesteście za tym bym zrobił mapkę urama czerwonego i jego armie demonów?
Co do mrocznych energi, są to ostrza które powstają z kryształów kowala dusz jakgdyby ktoś nie wiedział
Heh specjalnie dla użytkowników opery, a co do ostrzy, t os sumie masz racje Ice lord.
Postaram się ją jeszcze poprawić i chciałbym się spytać czy jesteście za tym bym zrobił mapkę urama czerwonego i jego armie demonów?
Co do mrocznych energi, są to ostrza które powstają z kryształów kowala dusz jakgdyby ktoś nie wiedział
Byłbym za gdybyś znowu nie przesadził z tymi demonami. Lepiej by było gdybyś demony również potraktował jako dodatek, a takimi jednostkami które zajęły by się walką to np. Orkowie. Pomijając te wszystkie "przyczepki", będę czekał na tą mapę z niecierpliwością 
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...