Załatwiłem sobie diablo 2 + lod i jak chcę zamontować jakikolwiek obraz to wyskakuje mi że nie będzie działać w trybie jądra i odmontowywuje mi poprzedni obraz.
Bo to jest zrobione tak że jest plik iso i po zamontowaniu go na daemonie są 3 cd jako pliki mdf i mds i żaden z tych nie działa.ŻADEN
Jak zrobić żeby działało ponieważ nie chcę od nowa nabywać ww gry.
Diablo 2+LoD
-
Guest
Re: Diablo 2+LoD
A próbowałeś montować i mdf i mds? Bo czasem działa jedno, czasem drugie...
BTW Rozwaliło mnie to że chcesz (tzn niechcesz
) ponownie NABYWAĂ pirata xD Zamiast płacić komuś, nie lepiej samemu zassać? Skoro to i tak pirat...
BTW Rozwaliło mnie to że chcesz (tzn niechcesz
-
Guest
-
Guest
Ja ci odpowiem
Nie można xD Ale chłopak ma problem to wypada pomóc
A przez multiplayer można zagrać piratem przez hamachi^^ (taki program emulujący LANa) Tworzysz sieć w hamachi, podajesz nazwę do niej kumplowi, kumpel dołącza i już możecie grać jak na normalnym lanie, ale co racja to racja... normalny multi to jednak nie jest...
Vesemir, jak nie wiesz to dlaczego się odzywasz? Jak ja nie mam zielonego pojęcia na dany temat, to siedzę cicho.
Otóż skontaktowałam się z administratorem i stwierdziliśmy, że za samo pisanie o piractwie karać nie będziemy. Dopiero polecą warny, gdy pojawią się linki czy namiary do downloadu.
Otóż skontaktowałam się z administratorem i stwierdziliśmy, że za samo pisanie o piractwie karać nie będziemy. Dopiero polecą warny, gdy pojawią się linki czy namiary do downloadu.
Spoiler: