nie jest az tak tragicznie... chociaz..... jezeli juz masz dane w zywioly [dmg] to lepiej bylby walic w jakies heal 'e i w swietosc [przydatne] ;] no ale czarna magia dosyc duzo dmg daje wiec sie moze przydac.. ;]
no naprawde jest sie czym martwic ;] tylko 27,25 . jeju jeju... xD ja nabilem za pierwszym razem 28, no a jak gralem pozniej to tylko do 26 wiec sie powinienes cieszyc xD
heh a ja jestem w tej misji przed zywym lasem i mam 27lvl. w bruzdzie jest duzo przeciwnikow, tam to dopiero mozna sobie nabic level. no i gram ciezkozbrojnym wojownikiem z magia ognia, ale mag smierci tez jest dobry. majac go mozna szybko nabijac sobie levele
Cóż ja skończyłem popszednią postacią na 27 levelu ale teraz myślę że ukończe na 30 czemu bo jestem już w boskim murze i dopiero zaczynam tę mapke i mam już 20 level wcześniej jak zaczyałem tą mapke poprzednią postacią to miałem 18 level.
Ja nie pamietam na którym skończylem ZŚ ale to był wysoki lvl (na pewno przed 30) a w ostatniej misji w ZŚ jak nazywala sie ta postac która trza bylo zabic??/ Kowal Dusz czy jak?
Ja też zawsze kończe ZK na 27-28, niemoge wybić tego 30 za skurczybyka 27 miałem Ciężkozbrojnym kolesiem, 28 Łucznikiem. Teraz gram Białym magiem i staram się na bierząco robic wszystkie dodatkowe i te o których dziennik tez nie wspomina, żeby wytłuc jak najwiecej. :]
Aby rozwiać wszelkie domysły,spekulacje i mity:ZŚ max level 30.Na poszczegulnuch mapach jest okreslony poziom jaki da się osiągnąć(oczywiście mapy są podzielone na rejony)i tak po osiągnięciu danego poziomu,w daym rejonie mapy ilu agresorów byście nie zabili wasze doświadczenie nie wzrośnie nawet o punkt.Natomiast dosjajecie trochę kasy za każdą usmierconą jednostkę.Niezupełnym wyjątkiem od reguły jest ostra skała(zdbycie jak najwiekszej ilości grzyw zwieżoludi i zanisianie ich dla elfianki w Eloni i znaki wilków)Jednk skutkuje to wolniejszym wzrostem doświadczenia w kolejnych mapach.Uwarunkowane jest to pozionem przeciwników i załozeniami producęta gry co do truności rozgrywki.Moim skromnym zdaniem(choć mogę sie mylić)gry robione są do rozrywki nie jakiejśchorej rywalizaci.W iec metoda jaką stosują gracze powinna zapewnić jak największą satysfakcje z rzgrywki,a poziom na jakim się kończy jest sprawą 2 planową.