Stary Rohen zmądrzał ale {w czasie growym oczywiście} za późno i to są wirtualne postacie i ich nie lubię jeżeli wykonywałeś wszystkie misje uważnie to mnie zrozumiesz ale ciesze się że można się trochę nimi "pobawić"{torturować i zabijać wolno}.
Czar mutacja - Losowo zmienia parametry celu, czasami zadaje obrażenia. Jak przechodziłem czarnym magiem to ją miałem, często jej używałem, ale nigdy nie zadała obrażeń. Tak nawiasem to czesto szło sie natknąć na ten czar
A używa ktoś z was czaru Teleportacja?? Bo chciałbym wiedzieć jak działa....
No ja użyłam raz, aby sprawdzić. To jest czar z białej magii? To działało jakoś tak, że przyjazne jednostki wokół avatara są teleportowane do najbliższego monumentu.
a tak na serio: Lena Urias Grimm Zamaskowany ( Aryn) Belial Udwin Einar Sartarius Zerbo Isthar Straznicy Banku Kowal dusz Wojownik Cienia Straznik Feniksa i to by bylo na tyle
a ciekawe jakby to było gdybyśmy znali imiona Wszystkich Magów Kręgu. Kilku juz znamy tj, Rohen, Ereon Sprawiedliwy (on tez był?), Zamaskowany - nie jestem pewny ale ci co pod koniec CF pomagali Belialowi nas zabic, czyli: Uram Czerwony, Raith Czarny itp.