Tak trudno być złym - porażka ( _ _ )
Starałem się wypracować swój ' Ostatnio kręci mnie profesja postaci w jaką miałem okazję się wcielić podczas tej misji. Gdy dostałem planu rabunku banku długi czas szukałem swych wspólników .. których nie znalazłem. Stwierdziwszy, że po prostu twórcy gry nie dali graczowi takiej możliwości pełen bólu w sercu zdradziłem swych kompanów oddając plany Sługusom Prawa.
Trochę później spotkałem osobę, która również gra na tym etapie i bardzo sobie chwalił sam napad. Waaa..
Zapomniałem o Spellforce 2 i aż do dziś - ~5 dni? - nie sądziłem że jeszcze zagram.
Jak to jednak jest z samym napadem? Gdzie znajduje się osoba umożliwiająca takie wykonanie misji?
Problem z questem - napad na baak
-
Guest
Żebym jeszcze sam pamiętał. Początki misji?
Zdaje się wtedy, gdy wykryliśmy zdradę Nieudolnej Namiastki Maga H. z wieży na północy miasta i musieliśmy szukać sojuszników. Po odwiedzeniu siedziby strażników miejskich musieliśmy wykonać od 1-3 misji <-jedną z nich jest udowodnienie, że ten-a-ten gostek z obozu na północnym zachodzie jest przywódcą złodziei.
Złodziej zleca nam okradanie mieszkańców (kochaną łapką którą potem zabiera ;( ) oraz przyniesienie mu utargu kupców z trzech skrzyń w dzielnicy kupców. Następnie zaznajamia nas z planem napadu na bank.
Zdaje się wtedy, gdy wykryliśmy zdradę Nieudolnej Namiastki Maga H. z wieży na północy miasta i musieliśmy szukać sojuszników. Po odwiedzeniu siedziby strażników miejskich musieliśmy wykonać od 1-3 misji <-jedną z nich jest udowodnienie, że ten-a-ten gostek z obozu na północnym zachodzie jest przywódcą złodziei.
Złodziej zleca nam okradanie mieszkańców (kochaną łapką którą potem zabiera ;( ) oraz przyniesienie mu utargu kupców z trzech skrzyń w dzielnicy kupców. Następnie zaznajamia nas z planem napadu na bank.