Co sądzicie o naszej stronie internetowej?

Uwagi i opinie o dawnym forum.

Poll: Jak podoba siĂŞ wam strona Spell Force Web?

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:45

Super!!!
29
38%
Niezła
21
27%
Może być
14
18%
Słaba
7
9%
Do bani!!!
6
8%

Total votes: 77

Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

To, że możesz zrobić to nie wszystko :/ Najpierw skontaktuj się z Adminem, a dopiero mów co możesz zrobić.
Spoiler:
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Tak ale gdzie jest admin?
Image
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Jak chcesz to możesz napisać do Kahada. Znajdź sobie jego profil i tam napisz do niego prywatną wiadomość.
Spoiler:
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Wysłałem
Image
Wes07
Administrator

Post by Wes07 »

Hehe same obelgi... :( ale co tam :) widze że chcetni jesteście do pomocy :)

Jakby ktoś chiał napisac jakiś artykuł na strone, to by było miłe. Mój adres to http://spellforceweb.w.interia.pl jak cś maci to napiszcie...
MG-89
Niemy Mędrzec

Post by MG-89 »

Może być. Najważniejsze, że w ogóle taka strona istnieje. Nie rozumiem, czemu jest tak mało stron o SpellForce, oprócz oficjalnej. Temat tak jakoś podupadł, a gierka przecież nie jest jeszcze aż taka stara. Nawet oficjalnej polskiej strony nie można już znaleźć, choć mogę się mylić. Wg mnie jest grą na tyle znaną, że zasługuje na dobrą stronę internetową.

Widać, że jeszcze sporo jest do zrobienia, ale to, co już jest, wskazuje dobry kierunek rozwoju. Fajnie są nagłówki, jak w grze, cała strona powinna być wg mnie stylizowana tak, jak Spell. Czyli podobne przyciski, czcionki i kolory. Żeby jak ktoś wejdzie, to od razu było wiadomo, o czym ta strona jest.

Jestem pełen podziwu dla założycieli, że chcą tworzyć taką stronę, bo, przyznam się bez bicia, mało się znam na tworzeniu stron internetowych, ale trzymam kciuki za powodzenie tego projektu.
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Jak chcecie to zrobię jeszcze mult iwyszukiwarkę, banner i imiennik
Image
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Niezła Strona

dobrze zaplanowana
Guest

Post by Guest »

Troche mętna ta strona. Kiedy kolejna aktualizacja?
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Strona 5/10 pkt

Forum 10/10 pkt

Chciałbym także stwierdzić że to jest chyba jedyne forum SpellForce { polskie} .

Zauważyłem że dość dużo osób musiało na nią wejść by założyć konto ale chyba tylko 5 ( może 15) % użytkowników się odzywa.

Dlaczego zmieniłem zdanie o stronie :

Ponieważ wcześniej myślałem że to forum jest tą stroną internetową .
Guest

Post by Guest »

Wyciągnąłem średnią.

Sama szata graficzna jest prosta i nieskomplikowana, ale "może być". Wszystko można by znaleźć.. gdyby nie brak niemal jakichkolwiek informacji. "Do bani!!!" Jako strona informacyjna zawodzi aż po horyzont. Stronę spokojnie można puścić w zapomnienie.

Dobrze jednak, że nawet po tylu latach można znaleźć ludzi grających w Spellforce. Forum jest świetnym przykładem tego co mogło stać się ze stroną, gdyby 3 lata temu nie przerwano jej prowadzić(?)
Guest

Post by Guest »

Zagłosowałem na niezła, bo strona ma już 3 lata a tak mało ludzi jest na forum. A pozatym wszystko git. To, że szata jest nieskomplikowana podoba mi się, bo się szybko ładuje :) Najbardziej podoba mi się to, że użytkownicy są pomocni i odpowiadają na pytania. Jeśli czegoś niewiesz to tu napewno się dowiesz :D Naprawdę niezłe forum. :wink:
Guest

Post by Guest »

Aż się boję oceny strony, gdyby osoby oceniające również forum zerknęły na pierwszy post xD
Sknerus
Zaklinacz słów

Post by Sknerus »

Ja dałem niezła bo ta strona mi dużo pomogła :D i tak wogóle jest fajna (9/10)
Guest

Post by Guest »

Mi strona pasuje. Nie mam żadnych uwag.
Post Reply