Dlaczego taki nick ?
Dlaczego taki nick ?
Dlaczego nazwaliście się tak a nie inaczej .
Moim powodem było imię mojego psa , które stosuje także na innych stronach .
A co wy możecie o tym napisać ?
Edit . Mój nowy nick powstał poprzez moje fascynacje nad tym mitologicznym ptakiem .
Moim powodem było imię mojego psa , które stosuje także na innych stronach .
A co wy możecie o tym napisać ?
Edit . Mój nowy nick powstał poprzez moje fascynacje nad tym mitologicznym ptakiem .
-
Guest
Ari to moja najdoskonalsza postać, wymyślona (chociaż... powiadają że jest moim odbiciem ;P) na potrzeby RPG. Ale tego papierkowego, bo w grach komputerowych zazwyczaj gra się dorosłymi bohaterami, a Ari jest jeszcze dzieckiem ;] Dobra, nie będę Wam tu przedstawiał go w szczegółach, bo nawet jeśli nie ma tu limitu znaków, to i tak go przekroczę 
Właściwie miałbym tu nick Matios, od imienia, gdyby ktoś mi go nie zajął -.-
Właściwie miałbym tu nick Matios, od imienia, gdyby ktoś mi go nie zajął -.-
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
-=Usunięto do poprawki=-
Bo lubie placki.
Bo lubie placki.
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
No więc tak. Jak zaistniałam w necie, to nie miałam zbyt ambitnego nicku, a mianowicie pustulka, tak po prostu, aby był. Głównie właśnie tym się posługiwałam. Później przeczytałam książkę "Eragon" i tak pustulka ewoluowała w Saphirę. No a później zagrałam w SpellForce 2 i narodziła się Sorvina ;P
Spoiler:
-
PsychoX1989
- Zbrojny w klawiaturę
-
Mroczny mag
- Łowca postów
Najpierw moim nickiem był ,,Rambos"tak po prostu pomyślałem,potem nastała nowa myśl darth maul tak jak mój ulubiony sith,dalej powstał adin stosowany do dziś w niektórych grach a mroczny mag to tylko moja cząstka po moim koledze z diablo 2 który już nie żyje i ku jego pamięci ta myśl powstała na jego cześć gram w większości necromantami to moja historia odkąd pamiętam te nicki..
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
-
Guest
-
Guest