Kod na ......
-
Mroczny mag
- Łowca postów
sorry sorvina nie chciałem być aż tak nachalny sam już sobie dałem rade a i trybie gry swobodnej boski mur mam na samą gorę współrzędne bez żadnego zadrapania nawet na 1lvl a kaski po czterech rundkach koło 2 3 tysięcy ha ha kiedyś to uciekałem na górę a udawało mi się co 4 raz
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
-
Guest
mam dwie wersje 1.53 i 1.52 w lianon zalatwilem wszystkie duch za jednym podejsciem kod na teleport jest mi zbedny wszystko mam obeznane ALE CZEMU NIE DZIALAJA KODY NA BUDYNKI I JEDNOSTKI CO?
PRUBOWALEM NAWET PO ANGIELSKU ( MANS, ELFS, DARK ELFS, EVIL ELFS ( NIE WIEDZIALEM CZY DARK I EVIL DO ELFOW ) I NIC
PRUBOWALEM NAWET PO ANGIELSKU ( MANS, ELFS, DARK ELFS, EVIL ELFS ( NIE WIEDZIALEM CZY DARK I EVIL DO ELFOW ) I NIC
-
Guest
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
JAk gram w swobodna to uzywam tylko kodów:
Application:SetGodMode(1)
Apllication:GiveMeGoods(5000)
Application:FastHeroCast(1)
Application:SetNoManaUsage(1)
A inne mi nie dzialają
Application:SetGodMode(1)
Apllication:GiveMeGoods(5000)
Application:FastHeroCast(1)
Application:SetNoManaUsage(1)
A inne mi nie dzialają
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
Nie działa Ci na teleport?
Innych nie ma ;P tzn, teoretycznie są jeszcze dwa, ale jeszcze nie widziałem/słyszałem żeby komuś działały.
Innych nie ma ;P tzn, teoretycznie są jeszcze dwa, ale jeszcze nie widziałem/słyszałem żeby komuś działały.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
No te, na rzekome odblokowanie budynków i jednostek. Było gdzieś o nich, ale nie pamiętam gdzie.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz