tak - w tym rozdziale (Baladyna i wiadomość dla króla) zostła mi już tylko jedna misja - powiadomić barona - chodze do niego, przenosze się kamieniem podróży.. atego niema... zwiał kurcze a ja nie mogę iść dalej
2.Filmik na którym musisz iść dymnąć w róg żeby zasypać wejście.
3.Wracasz do zamku sokołów i idziesz do barona.
A jeśli go nie masz to są dwa wyjścia...
1.Źle szukasz.
2.Bug i niestety koniec gry...
Ps. ja miałem w SF 1 takiego buga z Talią Storm że mi zniknęła z mapy i jej NIGDZIE nie było, więc całkiem możliwe że tobie mogło się zdażyć to w SF 2.
Jedyne wyjście to wcześniejszy sejw lub od nowa gra, a może masz złą wersje i nie ma w niej barona...
heh - nie wiem czy można to nazwać BUGiem ale było tak:
po dymaniu w róg część czerwonej zarazy mi się wdarła do zamku
i zaciukali mi barona hehehe - to tłumaczyło ich obecność w miejscu gdzie powinien być baron, za drugim razem pospieszyłem się i jakoś szybciej zwaliłem skałe - mniej zarazy sę wdarło - pozatym wszystkich wytłukłem
ot cały BUG - jednak śmierć barona powina kończyć misję niepowodzeniam - tak sądzę...
Hmm... Szukałeś wszędzie, ale to wszędzie? U mnie ten baron był koło menhiru (chyba). Tam niedaleko była ta jakaś czarownica, którą trzeba było zabić czy coś. W SpellForce 2 jestem słabo obcykana, ale coś tak przez mgłę kojarzę.
jest tak jak piszesz Sorvina - tam powinien byc - na dziedzincu z kamieniem podróży, nieopodal drugirj bramy zmkowej (przy ktorej do swoich niecnych planow namawiala czarodziejka)
za pierwszym razem tak jak pisalem - dalem ciala - wpuscilem troche wojownikow cienia i zamiast barona - czekala tam na mnie ich grupka
podtrzymje jednak swoja opinie o BUGu - po smierci barona misja powinna sie zakonczyc niepowodzeniem.. jakoze nie mozna kontynuowac gry - brama jest zamknieta - chyba ze mozna sie uzbroic w dynamit... ale i to by nie rozwiazalo sprawy bo tego drugiego blonynka co to pozniej objuczone konie targal za mna przez reszte mapy tez mi zaciukali...