Żołnierze
-
Guest
-
Guest
-
Drakon Arach
-
Mroczny mag
- Łowca postów
racja wszyscy są dobzi w walce no nie ktoure jednostki są tanie ale dobre na małe patrole drogie małe ilości z bochaterem przywódcą zniszczą co silniejsze szturmy gracza
a avatar może i tak dobry ale czy sam bochater pszeszedł by no cień dżrzew kruczą pszełęcz albo hazimar lub nawet otchłań uwieżcie że nie sam próbowałem to zrobić nie da sie bez armi dobrych żołnieży a tak naj bardziej to wojenników bo lubie nora i zaracha czyli ich sługi też
a avatar może i tak dobry ale czy sam bochater pszeszedł by no cień dżrzew kruczą pszełęcz albo hazimar lub nawet otchłań uwieżcie że nie sam próbowałem to zrobić nie da sie bez armi dobrych żołnieży a tak naj bardziej to wojenników bo lubie nora i zaracha czyli ich sługi też
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Dla mnie najlepsza jednostka to postrach jest dość dobry w walce ręcz a także przywołuje zjawy na wysokim poziomie który w mig załatwiają jednostki ps. zrobiłem kiedyś 20 postrachów 10 czarnoksiężników 10 czarowinków 20 skrytobójców bez ulepszeń wszyscy i grałem z gościem przez sieć on miał orków a międzyinnymi armie 80 z czego 50 to byli ognimistrzowie ulepszeni + 10zbirów oraz 20 weteranów i rozgromiłem jego całą armię a straciłem jakąś połowe tym samym uważam że mroczne elfy są najlepsze

-
Guest
O. Takiego zdania jeszcze nie słyszałem. Tylko to jest też wada:
1) Jednostka ta spisuje się, kiedy jest otoczona, a to zdarzać się będzie raczej rzadko
2) Jednostka ta spisuje się otoczona wrogami, łatwo ją stracić.
1) Jednostka ta spisuje się, kiedy jest otoczona, a to zdarzać się będzie raczej rzadko
2) Jednostka ta spisuje się otoczona wrogami, łatwo ją stracić.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
Guest