Wojny klanów
-
Guest
Rafals wytłumacz mi, po co tworzyć temat. Wszystko się sypie, nikt nic nie wie, a ty chcesz wystartować z klanami. Poza tym dział "Klany" jest zablokowany i ja z tym nic nie zrobię. Podstawą, aby klany działały dobrze, musi być jakiś regulamin i zasady. Nie może być to zrobione na odczep się, a ty właśnie do tego dążysz.
Spoiler:
Jasne. Sorvina zrób to, zrób tamto, a my będziemy czekać. Oj nie, tak się bawić nie będziemy. Wy będziecie brać w tym udział i wy sobie to ułóżcie. Bo jak ja ułożę wam taki regulamin, to aż się wam odechce grać.
Scorpionix pisz poprawnie, bo twoja niewiedza z zakresie ortografii, przekracza wszelkie granice. Przeglądarki mają słownik, jakbyś chciał wiedzieć.
Scorpionix pisz poprawnie, bo twoja niewiedza z zakresie ortografii, przekracza wszelkie granice. Przeglądarki mają słownik, jakbyś chciał wiedzieć.
Spoiler:
Ustalamy zasady od tych 10-ciu dni, które Wy uznaliście za bezowocne.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
To się nazywa spam 
Majornik, te dwie zasady, które podałeś, są chyba oczywiste
I przestań Emo-wać, pomysł jest genialny, na pewno wypali
Majornik, te dwie zasady, które podałeś, są chyba oczywiste
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
No tak, racja.
Myślę, (a to boli) że większość zasad wyjdzie "w praniu", kiedy będziemy ustalać zarysy pojedynków (w sumie już to robimy).
Myślę, (a to boli) że większość zasad wyjdzie "w praniu", kiedy będziemy ustalać zarysy pojedynków (w sumie już to robimy).
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz