Wojny klanów
Ja bym był za tym żeby utworzyć klany lecz jest jedno ale... bowiem spellforce nie jest coś w stylu counter strike.... tzn tutaj każdy gra swoją postacią np jeden będzie miał poziom 20 a drugi 25 o.O był by wtedy problem a po za tym nie widzę problemów sam raz grałem przez neta postacią z wybieranych i chociaż wygrałem to nie byłem zadowolony że grałem całkiem obcą mi postacią....

Hmm.... nie wiem dokładnie czy chodzi tu o ten typ ale czy chodzi tu o typ gry swobodnej? przypuszczam że tak.... niestety ja w ten typ gry grałem tylko raz do 5 lvl o.O mógłbym w to pograć ale nie jestem pewien czy długo się w to gra czy nie a jeżeli chodzi o moje zdania to czemu od razu zaczynać od 50lvl? to wszystko popsuje.... np powstanie powiedzmy 10 klanów więc na każdy klan przepadnie 10 klanówek i może 10 rewanżów lub jakieś spary więc po tym wszystkim nie ma sensu grać ponieważ jeżeli dani przeciwnicy już ze sobą walczyli znają już swoje taktyki i postacie na pamięć... tzn moje zdanie jest takie najlepiej gdy zbierze się 4 zawodników w klanach minimum 4 klany po 4 zawodników to wtedy można by było zrobić coś takiego że każdy zaczyna postacią grać od 1 lvl to wtedy by było bardziej ciekawsze, przeciwnicy co jakiś czas by ze sobą walczyli i co jakiś czas mieli by wyższe poziomy wyższe poziomy czarów/umiejętności ekwipunek nowy itp. myślę że tak było by o wiele ciekawiej, oczywiście są to tylko moje sugestie na temat tego więc mile widziane będą komentarze na temat moich sugestii pozdrawiam 

-
Drakon Arach
-
Guest
Dla mnie ten sposób rozgrywki odpada. Coś mi się pochrzaniło z kompem i co pół godziny mi się gra "psuje", więc gdybym miała całą grę przechodzić na nowo, to bym chyba oszalała. U mnie taki plus jest, że mam zapisy z kilkunastu leveli. Nie z każdego, ale co 3 lvl powinien być zapis.
Aha i proponuje rozgrywkę przez internet. Ktoś się pytał czy chodzi o multi czy o swobodną. Oczywiście, że multi, bo na swobodnej gra się razem, a nie przeciwko sobie
Aha i proponuje rozgrywkę przez internet. Ktoś się pytał czy chodzi o multi czy o swobodną. Oczywiście, że multi, bo na swobodnej gra się razem, a nie przeciwko sobie
Spoiler:
-
Guest
Tak, importuje się ze swobodnej. A mój najsilniejszy avatar ma tam poziom 14ty ^^ '
Nie grałem jeszcze w trybie multi, może mi ktoś powiedzieć, w jaki sposób jest wyłaniany zwycięzca? Trzeba zniszczyć monument i menhir?
Nie grałem jeszcze w trybie multi, może mi ktoś powiedzieć, w jaki sposób jest wyłaniany zwycięzca? Trzeba zniszczyć monument i menhir?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Ła, mamy pokolenie wojowników ^^ ' Lvl 14, Devios. Miał być skrytobójcą, ale takiej opcji ni ma 
PS - Offtop. Proponowałbym albo założyć inny wątek o herosach (chyba taki nawet już jest) i skończyć tu o tym gadać :]
PS - Offtop. Proponowałbym albo założyć inny wątek o herosach (chyba taki nawet już jest) i skończyć tu o tym gadać :]
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz