Jaka nowa runa robotnika mogłaby powstać?
-
Mroczny mag
- Łowca postów
orki,trolle i gobliny są spokrewnieni to goblinowce do rodu goblinowców należą orki,gobliny,trolle i ogry więc jeśli w sumie to to samo to jakim cudem w spellforce 1 znalazły się rasy orków i trolli a u nas się kreuje jeszcze gobliny to czemu nie hazimowie
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
-
Drakon Arach
Sorvina, wiesz chyba wszytko dla ciebie bezużyteczne jest. Gobliny są bezużyteczne, bestie są bezużyteczne... . Gobliny dla mnie są dobre, nawet lepsze niż elfy. Tą rasę którą stworzyłem mogła by bez problemu konkurować z elfami -.- . My mamy własne zdanie o hazimach i nie kwituj wszystkiego słowem ,,bezużyteczny lub beznadziejny albo jeszcze bezsensu ' ...
-
Mroczny mag
- Łowca postów
no niby racja ale forum jest po to by dyskutować za i przeciw ale co z tego że mają wielką różnice wyglądu hazimowie w zbroje się nie ubierają jak ludzie i walczą u nich kobiety to była by chyba jedyna rasa która nikogo nie dyskryminuje w boju i to się liczy a nie wygląd to już było poruszane dla wielu użytkowników tego forum liczy się wygląd wystarczy wejść na temat ulubiona rasa wielu tam pisze o orkach i trollach że ich nie lubią bo są brzydcy nie rozumiem czemu tak jest kurcze ci użytkownicy chyba walczyć by chcieli lalkami barbie i kenami a nie żądnymi krwi i boju rasami trzeba się nad tym zastanowić co nie?
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
-
Drakon Arach
Dobra. Przyjmuje to sobie do wiadomości. Ale Psota nie chce dać rasy HAZIMĂW tylko buntowników. Buntownicy mieli by ogry, ludzi, elfy i inne rasy, które mogły by być buntownicze. To tylko moje przypuszczenia jak by mogli wyglądać buntownicy...
Ale jeśli definitywnie mówisz nie to poszukamy sobie innej rasy. Jest jeszcze wiele ras do stworzenia. Teraz chyba wezmę w obroty ostrza...
Ale jeśli definitywnie mówisz nie to poszukamy sobie innej rasy. Jest jeszcze wiele ras do stworzenia. Teraz chyba wezmę w obroty ostrza...
Tak, forum jest od tego, aby dyskutować i używać argumentów. A niektórzy, którym brak argumentów, wolą pojechać użytkownika, bo inaczej nie potrafią. Dlatego się pytam: co ci ludzie tu robią?
Niby na wygląd się nie patrzy... Ale jeśli stworzyć rasę, to porządną, taką która była by inna i oryginalna. Pomiędzy ludźmi a Hazimami jest wiele wspólnego. Co na przykład? Na przykład, że są ludźmi, mają podobne jednostki, tylko tyle co ciekawe, że są Miraże. A takie Ostrza? Nie podobne do żadnej. Magii też oryginalna. Żadna z istniejących jednostek ras, nie posiada zamrożenia czy nie możliwości uzdrawiania się. Bestie? Prawie to samo. Nie podobna do żadnej.
@up - A co to ja wyrocznia? Ja wyrażam swoje zdanie! To nie znaczy, że jak ja mówię, że hazimowie nie, to macie zrezygnować ze swoich zamysłów. I tak to jest czyste gdybanie, bo wątpię, żeby kiedykolwiek Phenomic zaczerpnęło choćby 1% z tych naszych pomysłów.
Niby na wygląd się nie patrzy... Ale jeśli stworzyć rasę, to porządną, taką która była by inna i oryginalna. Pomiędzy ludźmi a Hazimami jest wiele wspólnego. Co na przykład? Na przykład, że są ludźmi, mają podobne jednostki, tylko tyle co ciekawe, że są Miraże. A takie Ostrza? Nie podobne do żadnej. Magii też oryginalna. Żadna z istniejących jednostek ras, nie posiada zamrożenia czy nie możliwości uzdrawiania się. Bestie? Prawie to samo. Nie podobna do żadnej.
@up - A co to ja wyrocznia? Ja wyrażam swoje zdanie! To nie znaczy, że jak ja mówię, że hazimowie nie, to macie zrezygnować ze swoich zamysłów. I tak to jest czyste gdybanie, bo wątpię, żeby kiedykolwiek Phenomic zaczerpnęło choćby 1% z tych naszych pomysłów.
Spoiler:
Hazimowie, Wilczarze ,Bandyci może i Sorvina ma racje .Ale elfki z zakonu Aryna nie znalazły by miejsca tak jak cesarscy bo to tylko te same jednostki.
Hazimowie mają :
Derwiszów
Wojowników
Strzelców
Wilczarze:
Kaprali
Poruczników
Można się zastanowić .
Pheomic musiało by dostać dość dużą petycje i może by się zajęło tylko ile takich forów musiało by współpracować ? 10,15 czy 20 .
Zawsze można pomarzyć .
Hazimowie mają :
Derwiszów
Wojowników
Strzelców
Wilczarze:
Kaprali
Poruczników
Można się zastanowić .
Pheomic musiało by dostać dość dużą petycje i może by się zajęło tylko ile takich forów musiało by współpracować ? 10,15 czy 20 .
Zawsze można pomarzyć .
-
Mroczny mag
- Łowca postów
może i racja
sorvina Drakona przeprosiłem więc nie rozdrapuj mi starych ran ok
psota racja pomarzyć można ale czemu nie spróbować nie uda się to trudno
ale co jeśli się uda ja radził bym spróbować bo potem może nam być łyso
co do ras może coś czego w spelforce nie ma np rasa aniołów lub coś z inteligencjią
sorvina Drakona przeprosiłem więc nie rozdrapuj mi starych ran ok
psota racja pomarzyć można ale czemu nie spróbować nie uda się to trudno
ale co jeśli się uda ja radził bym spróbować bo potem może nam być łyso
co do ras może coś czego w spelforce nie ma np rasa aniołów lub coś z inteligencjią
Wiecie co? Mam was dość... Mroczny akurat to nie do ciebie było w tym momencie, ale co, nie dasz za wygraną. Musisz swoje trzy grosze wrzucić. Cały czas się czepiacie. Bo ja ta zła, wredna i nie dobra... Mam was wszystkich gdzieś, tym razem jednak nie odejdę. Nie mam zamiaru zostawiać Kahada z tą całą waszą szarańczą. Jeśli w ten sposób gracie, to na dobre wam to nie wyjdzie. Jak sobie pościelicie, tak się wyśpicie.
Pomijam tu 1% użytkowników, którzy są normalni, nie obrażając nikogo oczywiście. Pozdro ;]
Pomijam tu 1% użytkowników, którzy są normalni, nie obrażając nikogo oczywiście. Pozdro ;]
Spoiler:
Teraz będziesz miała falę pytań z cyklu "Czy ja jestem w tym 1%?" 
Rasa żywiołów jest naciągana. "Żywiołak żywiołów" mówi samo za siebie.
Hazimowie też odpadają. To pustynni ludzie, musieliby też powstać Szkarłatni, Arynki...
Co do ostrzy, gdzieś podawałem "skład". To było jakoś na początku dyskusji.
Rasa żywiołów jest naciągana. "Żywiołak żywiołów" mówi samo za siebie.
Hazimowie też odpadają. To pustynni ludzie, musieliby też powstać Szkarłatni, Arynki...
Co do ostrzy, gdzieś podawałem "skład". To było jakoś na początku dyskusji.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."