Recepta na super hero w ZŚ i OZ
-
Drakon Arach
Mi się udało oczyścic szrenicę całkowicie. Tylko, że trzeba to zrobić oczywiście na większym poziomie.
E
lementy tkacza ostrzy zdobędziesz w Tirganach jedną, w głębokiej zimy drugą(jest ukryta i jest niedaleko monumentu) a ostatnią znajdziesz już w warownej jamie przy ostatnim bossie.
Elementy princepsa są w Shal 'thur. Jak już będziesz mógł założyc runę ostrzy sługi to idź tam bić się z cesarctwem. Nabijesz tam jeden lvl.
Tak jeśli podkręcisz poziom trudności na najwyższy to będzie więcej wrogów, czyli większy exp zdobędziesz.
E
lementy tkacza ostrzy zdobędziesz w Tirganach jedną, w głębokiej zimy drugą(jest ukryta i jest niedaleko monumentu) a ostatnią znajdziesz już w warownej jamie przy ostatnim bossie.
Elementy princepsa są w Shal 'thur. Jak już będziesz mógł założyc runę ostrzy sługi to idź tam bić się z cesarctwem. Nabijesz tam jeden lvl.
Tak jeśli podkręcisz poziom trudności na najwyższy to będzie więcej wrogów, czyli większy exp zdobędziesz.
-
Guest
-
Guest
fakt z 25lvl nie da się przejść
poza moim bratem buhaha
w Szepcie miał 13lvl i chyba z 5 lvl na minusie
buhaha
ale na serio
zabiłem każdego wroga wykonałem wszystkie misje i zdobyłem 29 i 80% lvl
to tyle
PS w lianon zostaw budenki i co chwile tam przychodź
wrogów masa duża kasa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zabijałem lecz on nie zginoł ... Kto to był???
Sługa Run
poza moim bratem buhaha
w Szepcie miał 13lvl i chyba z 5 lvl na minusie
buhaha
ale na serio
zabiłem każdego wroga wykonałem wszystkie misje i zdobyłem 29 i 80% lvl
to tyle
PS w lianon zostaw budenki i co chwile tam przychodź
wrogów masa duża kasa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zabijałem lecz on nie zginoł ... Kto to był???
Sługa Run
-
Guest
Ehh.
Więc tak: ustawcie poziom trudny to będą się szybciej potwory "respić".
Nie używaj kodów na surowce i na szybkie budowanie, ponieważ jak szybko się rozbudujesz to potwory nawet nie zdążą spatrolować terenu, a im dłużej żyją, tym więcej potworów, tym więcej pkt. doświadczenia, tym wyższy poziom.
Czasami nie niszcz jakiegoś obozu całkiem.
zostaw z niego jeden budynek i koło portalu dla potworów postaw z 4 wieże, a jak będziesz miał więcej surowców to sobie dodaj wieżyczki.
i oto cały sekret
Jeden wykrzyknik całkowicie wystarczy //Ari
Więc tak: ustawcie poziom trudny to będą się szybciej potwory "respić".
Nie używaj kodów na surowce i na szybkie budowanie, ponieważ jak szybko się rozbudujesz to potwory nawet nie zdążą spatrolować terenu, a im dłużej żyją, tym więcej potworów, tym więcej pkt. doświadczenia, tym wyższy poziom.
Czasami nie niszcz jakiegoś obozu całkiem.
zostaw z niego jeden budynek i koło portalu dla potworów postaw z 4 wieże, a jak będziesz miał więcej surowców to sobie dodaj wieżyczki.
i oto cały sekret
Jeden wykrzyknik całkowicie wystarczy //Ari
-
Guest
Jak szybko nabić levele na początku? Idziemy do Cienia Drzew, dajemy zauważyć się zwiadowcom i zabijamy ich zanim dotrą do dużego obozu. Armię trzymamy na przełęczy, a awatarem (z pomocą Ultrańczyków) zabijamy orków Czarnej Pięści. Ataki są wtedy mniejsze, ale częstsze, a ponieważ nasz awatar jest samodzielny skacze nam dużo expa.
Mess with the best - die like the rest.