Kilka porad na dzień dobry
piterrr twoje rady są to dupy buduj osiem wież... naucz się grać a potem pisz tu
Po drugie kto nie wiem tego że trzeba rozwalać zwiad?Chyab tylko nowicjusze a od tego jest instrukcja i prolog więc nie nabijaj sobie postów byle czym.
A co do tych wieżyczek to faktycznie miejscami nawet pobudowałem np ostra skała lub shiel zbudowałem ich aż nawet z około 30 ale to rzadko tak się robi zwykle stawiam 2-3 wieże lub wcale i ide na wroga no chyba że musze długo czekać na robienie jednostek to wtedy więcej ale zwykle jest to nieopłacalne
Po drugie kto nie wiem tego że trzeba rozwalać zwiad?Chyab tylko nowicjusze a od tego jest instrukcja i prolog więc nie nabijaj sobie postów byle czym.
A co do tych wieżyczek to faktycznie miejscami nawet pobudowałem np ostra skała lub shiel zbudowałem ich aż nawet z około 30 ale to rzadko tak się robi zwykle stawiam 2-3 wieże lub wcale i ide na wroga no chyba że musze długo czekać na robienie jednostek to wtedy więcej ale zwykle jest to nieopłacalne

-
Drakon Arach
Ja tam czasami specjalnie daje zwiadowcom zaiadomić wroga. Jeśli sie jest pewnym ,że wrogie obózy nie wyrządza ci krzywdy a expa ci brakuje to można tak zrobić. Ale trzeba pamiętać, by wybudować systemy fortyfikacyjne i trochę jednostek do obrony i stale zastępywać zabite jednoskti nowymi, a zniszczone budynki odbudowywać. Kiedy już się nudzi to bicie a exp już za szybko niechce iść to można dopiero zacząc przystępywać do ofensywy.
-
Drakon Arach
Mumie można zniszczyć konwencjonalną bronią (a co! Z szałem i błogosławieństwem pokonałem nawet tę na 41 ^^ w walce 1:1), ale to naprawdę żmudna i trudna robota.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Taaaaak, da się pokonać mumie konwecjonalną bronią ale to trudne. Jak zwykle Ari masz racje. Ale powiedz mi ile ty wtedy go tłukłaś? 8 minut? Kwadransik? A może pół godziny? Oczywiście ja pokonywałem mumie kosturem Hirina, bo tylko ta broń mogła coś zrobić mumii. Ale inną bronią odradzam bicia mumii.
To ironia czy komplement? ^^ bo nie za bardzo wiem jak to odbierać.
Ja biłem jakąś dwuręczną sieczną, ale jaką to nie pamiętam. Chyba Tysiącbójcą (jeśli to ta o wyglądzie Topora Chaosu/Krasnoludzkiego łamignata z wymaganiami c. broni siecznej na 20). Biłem ją długo i nawet z ripostą, okrzykiem, szałem i błogosławieństwem. Ledwo wytrzymałem na punktach życia, których było sporo.
Ja biłem jakąś dwuręczną sieczną, ale jaką to nie pamiętam. Chyba Tysiącbójcą (jeśli to ta o wyglądzie Topora Chaosu/Krasnoludzkiego łamignata z wymaganiami c. broni siecznej na 20). Biłem ją długo i nawet z ripostą, okrzykiem, szałem i błogosławieństwem. Ledwo wytrzymałem na punktach życia, których było sporo.
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Jestem facetem ^^
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Ups, literówka. Sorry nie chciałem.
Ja myślę, że nie offtopujemy. Przecież w naszej dyskucji są podawane porady do gry. Przecież dzięki tej dyskusji jakiś nowy gracz który będzie zaczynał dodatek Zakon Feniksa będzie już wiedział, że nienależy bić mumii bronią konwecjonalną i dowie się trochę więcej niformacji o kosturze Hirina. Więc to jest pół offtop- pół dyskusja na temat.
Ja z drużyną magów to kosiłem blokady na twierdzy mrocznego wiatru. Puszczałem mieszankę zamieci i burzy ognia i najczęściej połowa padała a druga połowa dochodziła na red hp.
Ja myślę, że nie offtopujemy. Przecież w naszej dyskucji są podawane porady do gry. Przecież dzięki tej dyskusji jakiś nowy gracz który będzie zaczynał dodatek Zakon Feniksa będzie już wiedział, że nienależy bić mumii bronią konwecjonalną i dowie się trochę więcej niformacji o kosturze Hirina. Więc to jest pół offtop- pół dyskusja na temat.
Ja z drużyną magów to kosiłem blokady na twierdzy mrocznego wiatru. Puszczałem mieszankę zamieci i burzy ognia i najczęściej połowa padała a druga połowa dochodziła na red hp.
-
Drakon Arach
Kostur Hirina jest do zdobycia w tej dodatkowej misji na drugiej mapie Cienia Feniksa. Ten kostur jest pęknięty. W Empyrii jest kowalka która umię go naprawić ale jeśli go naprawi to ten kostur będzie słaby. Więc propobuje ci przyniesie łez zerbity które go wzmocnią. Musisz dać 3 łzy by powstał ten potężny kostur.
Ten kostur ma bardzo dobre obrażenia i aż 3 efekty: wybuch ognia(30 obrażeń wstępnych + kolejne na skutek podpalenia), wybuch lodu(10 obrażeń zadaje i tak ciągle aż do 0) i śmierć(155 obrażeń).
Ten kostur ma bardzo dobre obrażenia i aż 3 efekty: wybuch ognia(30 obrażeń wstępnych + kolejne na skutek podpalenia), wybuch lodu(10 obrażeń zadaje i tak ciągle aż do 0) i śmierć(155 obrażeń).