Krypty
-
Guest
Ojej... za dużo macie z tym problemów. Po pierwsze jest taki fajny temat w dziale "Porady". Czemu nie zajrzałeś? Ja na twoim miejscu najpierw przekopałabym całe forum. Zresztą było już gdzieś takie pytanie.
Dlatego, że jesteś nowy, masz odpuszczone
A odpowiedź jest taka.
Jedna skrzynia jest otwarta, czyli ta środkowa. W niej znajduje się klucz do kolejnej skrzyni, która stoi na polu z dwiema kropkami. Zauważ w ogóle, że te pola, na których stoją skrzynie mają kropki^^ '. Schemat jest taki, że pierwsza ma klucz do drugiej, druga do trzeciej, trzecia, do czwartej itd.
Dlatego, że jesteś nowy, masz odpuszczone
Jedna skrzynia jest otwarta, czyli ta środkowa. W niej znajduje się klucz do kolejnej skrzyni, która stoi na polu z dwiema kropkami. Zauważ w ogóle, że te pola, na których stoją skrzynie mają kropki^^ '. Schemat jest taki, że pierwsza ma klucz do drugiej, druga do trzeciej, trzecia, do czwartej itd.
Spoiler:
-
Guest
-
Drakon Arach
-
Guest
Sprawdzałam 2 razy to co mo powiedziała ale wszystkie 9 skrzyń jest zamknietych. jak próbuje otwozyc pojawia sie wiadomośc: skrzynia zanknieya na czerwony zamek. próbowałam wszelkiej kolejności i nic. Co ty na to?
Edit:
a środkowa skrzynia jest umnie zamknieta.
Edit:
Dlatego niewiem co zrobic dalej. Przejrzałam wiele postów ale nic nieznalazłam co zrobić jak wszystkie skrzynie są zamkniete.
Edit:
kiedys jeszcze raz przeszłam całego SP i wlokalizacji po kryptach i przełęczy wiatru dostałam klucz czerwony ale nieinteresowałam sie do czego słuzy teraz przekopałam wszystkie mapy i klucza niema. Obłęd. Ech.
Bardzo dziękuję za zadaną pracę. Warn. //Sorvina
Edit:
a środkowa skrzynia jest umnie zamknieta.
Edit:
Dlatego niewiem co zrobic dalej. Przejrzałam wiele postów ale nic nieznalazłam co zrobić jak wszystkie skrzynie są zamkniete.
Edit:
kiedys jeszcze raz przeszłam całego SP i wlokalizacji po kryptach i przełęczy wiatru dostałam klucz czerwony ale nieinteresowałam sie do czego słuzy teraz przekopałam wszystkie mapy i klucza niema. Obłęd. Ech.
Bardzo dziękuję za zadaną pracę. Warn. //Sorvina
-
Drakon Arach
U mnie jedna jest otwarta i jest komunikat w którym zamek jest zepsuty i można ten kufer otworzyć. Po chwili mnie wywala do postaci i mogę otworzyć skrzynie. Każda skrzynia ma taki czerwony kluczyk którym owierasz wybraną skrzynię. Kiedy uda ci się otworzyć ostatnią to strażnicy giną i się zdobywa doświadczenie.
Pozatym edytuj posty, bo za takie pisanie można bana dostać więc uważaj.
Pozatym edytuj posty, bo za takie pisanie można bana dostać więc uważaj.
-
Guest
Odkopuje, gdyz po pierwsze chcialabym potwierdzic, ze problem wystepuje, poniewaz u mnie sie pojawil. A po drugie moze komus jeszcze tez i zajrzy na forum, wiec podziele sie doswiadczeniem.
Gdy zabralam sie za srodkowa skrzynke, to owszem byla informacja, ze zamek jest uszkodzony i tyle. Nastepnie skrzynke otaczalo czerwone juz kolko i nic nie mozna bylo zrobic. Klikanie w nia wywolywalo znany dzwiek przy klikaniu skrzynek, do ktorych nie mozemy sie dostac, czy to dlatego, ze jestesmy za daleko, czy z innych powodow.
Wiec zrezygnowalam myslac, ze moze klucz jest gdzies indziej i poszlam dalej.
Dlugo pozniej przechodzac tam nagle oswiecilo mnie, ze skrzynki sa ponumerowane jak kosci do gry
i ze srodkowa ma nr 1. Stwierdzilam, ze nie ma innego wyjscia, musi sie zaczac od niej (tym bardziej, ze zadnego klucza nie dostalam). Uparlam sie na nia i klikalam kilkanascie razy i nagle przy kliknieciu nie tyle na skrzynke, co w jakies miejsce bliziutko kolo niej pokazalo sie zielone kolko.....no i dalej juz poszlo normalnie.
Pewnie to jakis bug mojej wersji gry. Wiec nie przejmowac sie, nie zostawiac tego, tylko klikac az do bolu.
Gdy zabralam sie za srodkowa skrzynke, to owszem byla informacja, ze zamek jest uszkodzony i tyle. Nastepnie skrzynke otaczalo czerwone juz kolko i nic nie mozna bylo zrobic. Klikanie w nia wywolywalo znany dzwiek przy klikaniu skrzynek, do ktorych nie mozemy sie dostac, czy to dlatego, ze jestesmy za daleko, czy z innych powodow.
Wiec zrezygnowalam myslac, ze moze klucz jest gdzies indziej i poszlam dalej.
Dlugo pozniej przechodzac tam nagle oswiecilo mnie, ze skrzynki sa ponumerowane jak kosci do gry
Pewnie to jakis bug mojej wersji gry. Wiec nie przejmowac sie, nie zostawiac tego, tylko klikac az do bolu.
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest