Jaka nowa runa robotnika mogłaby powstać?
-,- Ja nie mówię tu o trollach, ale o pojedynczych jednostkach. Mój bohater - mag miał większy level od Kitharów i sama ich pokonać to była masakra. Z jednym sobie poradziłam, wiadomo, ale jako mag powinnam sobie poradzić i z 10, a tu zonk. Nie szło ich wszystkich pokonać bez znacznej straty zdrowia. A tak w ogóle, to tak zachwalasz te trolle... A ile trolli miałeś? 80... super, a Kitharów w obozie było góra 20... Nie wiem jakby to wyglądało, gdyby natarło też 80 równych co do levelu Kitharów.
Spoiler:
-
Drakon Arach
Masz trochę racji. Ale by se nie radzić z 2? Weź mnie tu niezałamuj. A fala lody? fala ognia? Gdzie są te czary? One mogą zranić kilku przeciwników więc czemu z nich niekorzystałaś? Może ich niemiałaś ale w to wątpie. Niechce się z tobą kłucić. To tylko moje zdanie o kitharach. Inni mówią, że to superhipermegaeksta niewiem co, a jeszcze inni mówią, że to cieniacy. Ja byłem wojownikiem więc na klate byłem w stanie przyjąć 6 kitharów na szale i błogosławieństwu.
Czemu tak zachwalam trole? Dawniej mówiłem, że są do du.. że tak powiem. Ale jak dokładniej się im przyjrzałem to stwierdziłem, że to bardzo dobra rasa zdolna pokonać każdego. Dlatego je tak zachwalam. Kiedy jest ich monument to zawsze go wybieram. Nie miałem tak jakieś niewiadomo potężnej armii. 20 mocarzy, 20 głazomiotów i 5 burzycieli sobie bezproblemu poradziło.
Czemu tak zachwalam trole? Dawniej mówiłem, że są do du.. że tak powiem. Ale jak dokładniej się im przyjrzałem to stwierdziłem, że to bardzo dobra rasa zdolna pokonać każdego. Dlatego je tak zachwalam. Kiedy jest ich monument to zawsze go wybieram. Nie miałem tak jakieś niewiadomo potężnej armii. 20 mocarzy, 20 głazomiotów i 5 burzycieli sobie bezproblemu poradziło.
-
Drakon Arach
O.o szaikanie w jedynce. To by była super rasa. A ich tytanem byłby pradawny smok?
Sylar może i każdą tu rase porównuje do troli ale co do kitharów to ich porównanie do troli jest jak najbardziej na miejscu. Może i trole przegrają z szaaikanami w spellforce 2 ale nie zmienisz u mnie zdania, że trole dla mnie są jedną z najlepszych ras. Każda rasa ma swoje wady i zalety, więc i szaikanie zapene mają wady. Tak to już jest.
Sylar może i każdą tu rase porównuje do troli ale co do kitharów to ich porównanie do troli jest jak najbardziej na miejscu. Może i trole przegrają z szaaikanami w spellforce 2 ale nie zmienisz u mnie zdania, że trole dla mnie są jedną z najlepszych ras. Każda rasa ma swoje wady i zalety, więc i szaikanie zapene mają wady. Tak to już jest.
-
Mroczny mag
- Łowca postów
serio ? ja nie myślę żeby byli sługami run to pół ludzie i pół smoki znaczy ze krwi ale powiedzcie bo nie pamiętam co oni mają wspólnego z mrocznymi elfami bo mi się wydaje że szaikanie to rasa potępiona przez ludzi to znaczy ludzie ich nie lubią jak orków ale tolerują jak no nie wiem jak elfki ale co oni mogą mieć wspólnego z noikanami po za podobną nazwą
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas