OMG nie uwieżycie. Ostatnio jak grałem w spellforce 1 i doszedłem do lodowych bagien to mroczny zamiast zabić Rohena... spudłował. Teraz Rohen sobie stoi na Lodowych bagnach i zabija dla mnie ostrza .
Lol xD Dobre... Ja też kiedyś miałam taki przypadek, że Mroczny spudłował, było widać te charakterystyczne iskierki, ale pomimo tego i tak Rohen został zamrożony.
A mi jeszcze lepszy bug się trafił. Ja sobie gram w kampani Świtu. Jestem w Liannon by zdobyć tą miksturę dla generała. I wiecie co? Kiedy wyłączyłem monument to jeden z moich bohaterów nie zginął! Mam nawet screnna ale niewiem jak go tu wkleić. Jeśli mi powiecie jak to go tu dam i pokaże wam go.
ja jak jeszcze miałem clicową wersje SF`a w momencie przywoływania bohatera w momumencie (Szarogórze) moja postać szła od dołu w miejscu w którym powinien być Rohen xD natomiast Rohen stworzył się w momumencie
ale fajny bug. A mi tytan orków zaczął walić nagle z fali ognia i cierpienia. Dzisiaj znów to samo się stało. Już drugi raz. Ale ja mam szczęście. Ciekawe czy z innymi tytanami też tak będzie hehe. Np. Tytan elfek ze świętością i wybuchem lodu albo tytan morcznych ze śmiercią i przywołaniem zjaw.
no ja u krasnoludów miałem też coś takiego nawalał z deszczu kamieni i tego zamienienia w kamień petryfikacji czy jakoś tam ale to już w CF w Kathai dla waszej wiadomości
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
KAFAR masz racje na wybrzeżu czarnowody jest duch Dariusa ma poziom 30 i jest wrogiem tylko że aby go zobaczyć trzeba wpisać kod na odsłonieńcie mapy ale i tak jak go zobaczycie to sie nie da go zaatakować bo sie znajduje za górą w miejscu gdzie zaczynamy grę strażnikiem kamienia feniksa
no ale nowość palnąłeś jak to pierwszą i chyba drugą stronę o tym poświęcono ale sobie coś przypomniałem w eloni zwykle elfki w mieście zabijały mi ludzi robotników i żołnierzy to trochę dziwne co nie a najdziwniejsze ja i moje wojsko nie możemy ich tknąć oczywiście mnie nie chcą tknąć .........czy komuś się to samo kiedyś zdążyło ????
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Mnie się coś innego przytrafiło w Eloni. Otóż chyba po aktywowaniu menhira jedna elfka, z taką kulą zaatakowała mnie. Cały czas na niebiesko zaznaczona, tylko że jej coś odbiło i zaczęła mnie atakować. No cóż, musiałam ją zabić.
a to był pierwszy czy drugi monument bo jak pierwszy to wiem co to za elfka a drugi cóż dużo ich tam jest ale kurcze w tedy aż trzy armie po 50 żołnieży mi roz......ali a odpowiedź na twoje pytanie (poco tyle prób ???) brzmi myślałem że będzie spokój tam raz chyba przestały na jakieś 10 min ale głównie to roboli mi niszczyły a i chcę dodać jedno kolega mi opowiadał że w tigarah te trolle od mugwy były dla niego przyjazne znaczy niebieskie i go nie atakowały a i jeszcze jedno czy ktoś zabił fial darka nie używając ostrza cieni