Jaka nowa runa robotnika mogłaby powstać?

Dyskusja o grze SpellForce

Poll: Jakie runy z podanych w ankiecie powinny powstaĂŚ

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:12

goblinów ?
5
4%
żywiołaków i golemów ?
7
6%
kitharów ?
6
5%
hazimów ?
12
10%
szkieletów ?
10
8%
ostrza ?
68
57%
demony ?
12
10%

Total votes: 120

Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

dzięki za dodanie wariantów do ankiety ale jak się jusz pytałem na co są te dwa kody bo odpowiedż wszystkie budynki i wszystkie jednostki mi nie wystarczy a jeśli chodzi o ostrza to brakuje jednej jednostki w planach i musiała by to być naprawde silna jednostka coś w stylu postracha palladyna tylko takie ostrzowate a i jeszcze jedno bo bym zapomniał ari pszeglądałem twoją historie pomocy i mam pytanie z tą kasą to na serjo czy to tylko żarty i jak to prawda czy dużo kasy da sie tak uzbierać....
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Najlepsze były by gobliny 5 skromnych goblinów na 3 poziomie pokonały mojego awatara na 6 poziomie
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

racja mnie to już nie 22 poziom ale runa nie mają tylko 3 poziomu robotników
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Sorvina, może znajdzie się jakiś wybitny programista... xD Chociażby do swobodnego :]

PS Mroczny, tak, jak na ten etap to całkiem niezła kaska leci ^^ Chociaż najwięcej chyba dostaje się za sprzedaż przedmiotów z plansz rpg. Bodajże Iljia (występuje na 3-4 planszach) ma najlepsze ceny.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

ari kaske dzięks ja wiem gdie na jednej planszy w 15 minut możesz zdobyć pszedmioty za cene 960 sztuk złota z resztą to boski mór w trybie gry swobodnej ps.sorvina skregowie to robotnicy mrocznych elfów w kampani aryna mają wioske na drógiej planszy
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Skregi to ci niewolnicy Mrocznych elfów którzy zamiast mrocznych elfów budują im budynki. Pozatym w kampanii Aryna też występują ci delikwenci. Np. w pierwszej mapie jest jeden. On wskazuje pozycje Dunhana. W górach burzowych mają wioskę. Występują również w Otchłani jako ofiara dla Fial Darga dla potrzeb rytuału.

Skregi silne nie są odrazu mówie. Powiem też, że są żałośni. Nie potrzeba robić ich run, bo już są u mrocznych elfów.
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

no są słabi i mają tylko złodziei za wojowników a co z demonami mnóstwo jednostek i dózoooooooo magi czarnej,umysłu i ognia tytanem był by np.demon o wyglądzie ulthalera. z=Zwierzaczkami ogniste kamienie ? lub coś takiego
Guest

ostrza i hazimowie

Post by Guest »

Według mnie to powinny być ostrza.Są silne wytrzymałe i mają oryginalność.Chociaż hazimowie też są super.
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

każdy ma jakąś zaletę gobliny-mają uzdrawiaczy i znajomości żywiołaki golemy -dóżoooo magi lodu,ognia,ziemi

kitchaży-szybcy zwinni

hazimowie magia uzdrowienie lekka i ciężka broń stszelnictwo

szkielety umiejętność wskszeszania zmarłych czyli wróg po śmierci swój

ostrza magia silne wieże fajne jednostki

demony dóżooooooo jednostek i magi
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Tylko że Hazimowie to trochę zmienieni wyglądem ludzie (A derwisze, elfki). Trochę za mało (jak podane przeze mnie lodowe elfy) jak na nową rasę (a przecież są już ludzie, więc zarówno Hallici, Utrańczycy, Leonidarczycy, Wulfgarczycy i Świtowcy odpadają)
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

hazimowie to dla mnie nie ludzie bo mają więcej magi i umiejętności i są źli i nie mów mi jusz o bandytach
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Hazimowie odpadają na bank. Są za bardzo podobni do ludzi. Szkoda, że tego nie widzisz. Co z tego, że używają innej magii i mają inne umiejętności? To są ludzie! Tylko, że się różnią wyglądem, bo pochodzą z terenów pustynnych. Coś jak armia arabów. A Ostrza? Nie podobne do żadnej z istniejących. I tak powinno być.
Spoiler:
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

No racja chyba zmienie poglądy co do hazimów ale jag by chociaż rozbudować rase ludzką o paru hazimów
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Ja tam jestem bardzej za goblinami. Gobliny by wymagały mało surowców, bo mieli by tylko drewno i żelazo. Z magicznych można dać albo arię lub leneye. Można też oba xD. Tylko jaki byłby ich tytan.

Ostrza byłyby za drogie. Ile by kosztował ostrze koszmar? 200 żelaza i 120 księzycowego srebra? A ile by kosztował tytan? Ta rasa byłaby cholernie droga!
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

gobliny używały by wszystkich surowców {w małych ilościach}

Byłyby jednak wszechstronne i potężne .

Mogła by także powstać rasa Feniksów {ale jako najdroższa }
Post Reply